Officiële opening nieuwe Thuiszorgwinkel Vegro in Leiden!

Geplaatst op 20 juni 2017

Geslaagde opening nieuwe Winkel Leiden!

Zaterdag 17 juni heeft de feestelijke opening van onze nieuwe winkel in Leiden plaats gevonden. Om 11.00 uur is de winkel officieel geopend door mevrouw Van Gelderen, wethouder jeugd, zorg en welzijn, de heer Van der Hoorn, bestuurder van ActiVite en de heer Kamerbeek, directeur Vegro.

Op deze feestelijke dag hebben veel klanten gezondheidsmetingen laten uitvoeren. Zo kon men de bloeddruk, het vetpercentage en de BMI laten opmeten. Daarnaast heeft men uitleg over de ledenorganisatie van ActiVite gekregen en werden er productdemonstraties gegeven.

Het was een geslaagde dag.

Soms is praktische ondersteuning thuis welkom. Goede hulpmiddelen en verpleegartikelen kunnen het leven een stuk aangenamer maken. Vegro heeft, met meer dan 100 verschillende verpleegartikelen en hulpmiddelen, een groot assortiment artikelen voor gezondheid en welzijn. Denkend aan babyartikelen, bloeddrukmeters, hometrainers, sta-opstoelen, krukken, rolstoelen, etc.

Bij Vegro kan men artikelen huren en kopen op het gebied van zorg en welzijn of gewoon binnenlopen voor advies, informatie en voor het afhalen van uitleenartikelen.

De winkel is ontstaan uit een samenwerking tussen ActiVite en Vegro. Kijk voor meer informatie op vegro.nl of bel gratis naar 0800 - 2 88 77 66.

Het nieuwe adres is:

Kopermolen 3
2317 PA   Leiden

De Kopermolen is goed bereikbaar en beschikt over gratis parkeerplaatsen. De nieuwe winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.