Kwaliteitskader

Sfeerfoto Opa met kleindochter

"Samen voor de beste zorg" is het motto van ActiVite. Dat betekent voor ons dat we samen met u de zorg en ondersteuning organiseren, die zo goed aansluiten op uw behoeften en wensen. Hiermee zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk uw zelfredzaamheid behoudt en in staat bent zoveel als mogelijk uw eigen keuzes te maken, met de ondersteuning van onze medewerkers. Dat doen we door zorg te bieden die veilig en van een hoog kwalitatief niveau is. Daarbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden en kijken we hoe u, ondanks beperkingen door ziekte en/of ouderdom, zoveel mogelijk uw leven kunt leiden zoals u dat wilt en gewend bent.

Kwaliteit is een onderdeel van ons jaarplan, waarin de kwalteitsdoelen zijn opgesteld. Onze vier kernwaarden dragen bij aan de kwaliteit en veiligheid van onze zorg en dienstverlening:

We gaan voor resultaat Doelgerichte zorg waarmee u bereikt wat u belangrijk vindt voor de kwaliteit van uw leven
We zijn positief We streven altijd naar 'beter' en gaan uit van de mogelijkheden van u en uw netwerk
We werken professioneel

We leveren zorg op het hoogste professionele niveau; vakmanschap staat voorop

We doen het samen We werken nauw met u en uw net werk samen. We bieden een integraal pakket, van ondersteuning in het huishouden tot en met hooggespecialiseerde medische technische handelingen (thuis of in een van onze woonservicecentra of dagbestedingslocaties), en maken hierbij gebruik van de inzet van collega's binnen en buiten de organisatie.

Geef ook uw mening op Zorgkaart Nederland!

button-zorgkaartnederland-400x160-300dpi-geef-uw-mening (1)