Meest gestelde vragen

Kan ik bij ActiVite terecht voor vakantiewerk of ander tijdelijk werk?

Ja, bij ActiVite hebben we regelmatig plek voor vakantiewerkers of tijdelijke krachten, voor zowel in de zorg als op kantoor. ActiVite heeft daarom een eigen flexbureau, te weten Zorgtalent.

Heb je interesse in vakantiewerk of ander tijdelijk werk bij ActiVite, dan kan je contact opnemen met een van de medewerkers van Zorgtalent. Kijk op www.zorgtalent.nl voor alle informatie.

Is het mogelijk om bij ActiVite stage te lopen?

Ja, het is zeker mogelijk om bij ActiVite stage te lopen. Je kunt een verzoek doen om voor een stageplaats in aanmerking te komen. Voor meer informatie mail naar opleidingen@activite.nl.

Kan ik ook solliciteren met een buitenlands diploma?

Ja, de vacatures van ActiVite staan open voor iedereen die voldoet aan de kwalificaties van de betreffende functie. Voor een aantal functies geldt dat medewerkers met een buitenlands diploma een registratie moeten aanvragen. Daarnaast is voor alle functies ook mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal vereist.
Buitenlands gediplomeerden die (nog) geen registratienummer hebben, kunnen contact opnemen met het RIBIZ (registratie en informatie beroepsbeoefenaren in de zorg):

RIBIZ
Postbus 6114
2500 BC Den Haag
Fax : 070 340 59 66
E-mail : info@ribiz.nl
Meer informatie vindt u op: www.ribiz.nl

Kan ik ook een open sollicitatie sturen naar ActiVite?

Wanneer je een open sollicitatie stuurt komt die binnen bij onze personeelsadministratie. Zodra er een geschikte vacature vrij komt, neemt de direct leidinggevende of de personeelsmanagementadviseur contact met je op.

 

Nieuwste vacatures