Zorg en Hulp

Waarom kiezen voor ActiVite?

Onze zorg wordt geleverd door een vaste groep medewerkers

Ons wijkteam staat graag voor uw klaar! Het team is klein genoeg om een goede band op te bouwen tussen u en de medewerkers, en groot genoeg om u te garanderen dat wij altijd de zorg kunnen verlenen die u nodig heeft.

cov

Onze wijkverpleegkundige is de spil in uw wijk. Zij kan bij u thuis komen, bespreekt wat er nodig is, stelt de indicatie en organiseert de juiste zorg of hulp. Ze werkt samen met huisarts, apotheek, het ziekenhuis, hospice, maatschappelijk werk, GGZ en GGZ en andere zorg- en welzijnsinstellingen.

Onze medewerkers verlenen de zorg op de momenten die ú schikken

De medewerkers van ActiVite komen zo vaak als nodig bij u thuis. In overleg met u kunnen wij ook korte zorgmomenten en meerdere momenten per dag inplannen.

ActiVite biedt méér

ActiVite biedt als enige in de regio zorg op elk niveau, van hulp bij het huishouden tot verzorging en gespecialiseerde verpleging. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om hulp bij het opstaan en naar bed gaan, wondverzorging, training in het injecteren, het leren gebruiken van hulpmiddelen zoals steunkousen of meer specialistische verpleegkundige handelingen. Ook als uw gezondheidstoestand verandert kan ActiVite u dus blijven ondersteunen.

Eén van de medewerkers is accountverantwoordelijke voor u

Zij is uw eerste aanspreekpunt en stemt uw wensen af met haar collega's.

Met ActiVite kunt u het leven leiden zoals u dat wilt.

 

Zorg nodig?

website-button-roze

Zorgverlening bij u in de buurt! Zoek met de locatiewijzer

Vrijwilliger worden?

Ben jij onze nieuwe vrijwilliger? Doe de test!!