Ledenorganisatie

Zelfstandig thuis blijven wonen

Zelfstandig thuis blijven wonen is voor veel mensen een wens. We zijn vaak gelukkiger in onze vertrouwde omgeving. Als je ouder bent, is de combinatie wonen, zorg en welzijn heel belangrijk. Het is niet meer vanzelfsprekend dat de overheid dit regelt, daarom moeten we zelf onze verantwoordelijkheid nemen. Bij ActiVite Ledenorganisatie vind je handvatten om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen, mét kwaliteit van leven.

Word lid en geniet van de voordelen
Meld je online aan of bel ons:
we zijn bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30-14.00 uur.

Wat bieden we?

ActiVite Ledenorganisatie ondersteunt je voor € 25,50 per jaar op het gebied van gezondheid, zelfstandig wonen, veiligheid, sociaal contact en samen met en voor elkaar. Ondersteuning die is afgestemd op de individuele behoeften van de ouder wordende mens. Zo geeft ons aanbod van cursussen en gemaksdiensten aanknopingspunten voor een actief en vitaal leven. Hierbij staan veiligheid, zelfstandigheid en welzijn voorop.

Profiteer nu!
Meld je nu aan voor het lidmaatschap 2024 en je bent gratis lid tot en met december 2023.

Thuis & Actief magazine, het magazine van ActiVite Ledenorganisatie

Vier keer per jaar verschijnt Thuis & Actief, het ledenmagazine van ActiVite Ledenorganisatie. In dit magazine lees je artikelen over wat er momenteel in de zorg speelt. Verder geven we tips, bijvoorbeeld om in beweging te blijven en hebben we leuke aanbiedingen speciaal voor leden.