Ledenorganisatie

Zelfstandig thuis blijven wonen

Zelfstandig thuis blijven wonen is voor veel mensen een wens. We zijn vaak gelukkiger in onze vertrouwde omgeving. Als je ouder bent, is de combinatie wonen, zorg en welzijn heel belangrijk. Het is niet meer vanzelfsprekend dat de overheid dit regelt, daarom moeten we zelf onze verantwoordelijkheid nemen. Bij ActiVite Ledenorganisatie vind je handvatten om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen, mét kwaliteit van leven.

Meld je nu aan
Word lid voor € 22,50 per jaar en krijg korting op cursussen, diensten en uitjes.

Wat bieden we?

ActiVite Ledenorganisatie ondersteunt je voor € 22,50 per jaar op het gebied van gezondheid, zelfstandig wonen, veiligheid, sociaal contact en samen met en voor elkaar. Ondersteuning die is afgestemd op de individuele behoeften van ouderen. Zo geeft ons aanbod van cursussen en gemaksdiensten aanknopingspunten voor een actief en vitaal leven. Hierbij staan veiligheid, zelfstandigheid en welzijn voorop.

Maatregelen ActiVite vanwege het coronavirus


Onder de voorwaarden van de RIVM kunnen wij de cursussen weer aanbieden; informeer naar de voorwaarden of mail naar ledenorganisatie@ActiVite.nl


Thuis & Actief magazine, het magazine van ActiVite Ledenorganisatie

Vier keer per jaar verschijnt Thuis & Actief, het ledenmagazine van ActiVite Ledenorganisatie. In dit magazine lees je artikelen over wat er momenteel in de zorg speelt. Verder geven we tips, bijvoorbeeld om in beweging te blijven en hebben we leuke aanbiedingen speciaal voor leden.


Uitgelicht

Advies voor jouw woning

Met behulp van een woningscan krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden in jouw woning. Voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden kun je kijken op de website van Van Egmond Zorgaanpassing.

Corona nieuws

Maatregelen ActiVite vanwege het coronavirus

Helaas zijn we genoodzaakt de lessen stop te zetten vanwege de verscherpte maatregelen ter bestrijding van het coronavirus.
Na 9 februari weten wij hopelijk meer over de voortgang van de lessen en de start van cursussen.