Cursusaanbod

Actief & Vitaal

ActiVite Ledenorganisatie biedt een ruim aanbod van cursussen, zoals Yoga 50+, Dansen is voor Iedereen!, Reanimatie en gebruik AED en een opfriscursus autorijden. Een leuke manier om te leren, te bewegen, te ontspannen en mensen te ontmoeten!

Geen lid?
Geen probleem! Ook zonder lidmaatschap kun je een cursus volgen. Maar leden hebben een streepje voor:
ze krijgen op korting op cursussen.
Maatregelen ActiVite vanwege het coronavirus

Onder de voorwaarden van het RIVM gaan de gezondheidscursussen weer van start; dit zijn Reanimatie en gebruik AED; Herhalingles Kind EHBO en Thema-avond Goed Slapen kun je leren

Helaas kunnen we de beweeglessen nog niet op starten i.v.m. de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. Yoga 50+ wordt momenteel aangeboden via internet!
Na 11 mei weten wij hopelijk meer over de voortgang van deze lessen en de start van cursussen. Heb je een vraag? Neem gerust contact op, we helpen je graag! ledenorganisatie@ActiVite.nl of bel (071) 516 14 15.

Aanbod cursussen

Lid worden van ActiVite Ledenorganisatie
ActiVite Ledenorganisatie biedt een ruim aanbod van cursussen, zoals Yoga 50+, Dansen is voor Iedereen!, Reanimatie en gebruik AED en een Opfriscursus Autorijden. Een leuke manier om te bewegen, te ontspannen of om andere mensen te ontmoeten.