Dansen is voor Iedereen!
Zoeterwoude Rijndijk

Werken aan conditie

Dansen is gezond voor lichaam en geest. Onze danslessen zijn een leuke manier om aan je conditie te werken: ongemerkt leg je heel wat meters af. En je geest blijft lenig doordat je de verschillende variaties in de soorten dansen leert onthouden.

Aanvullende informatie
12 lessen in het najaar 2023
Ledenprijs € 144,-
Niet-leden € 168,-
Toch nog een vraag?
Toch nog een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!

Dansen in verschillende groepen, ieder op zijn eigen niveau

  • Groep 1 is voor beginners en voor mensen die ooit hebben gedanst, maar niet meer de Quickstep, Engelse Wals, Cha-Cha-Cha, Tango, Rumba en Jive beheersen.
  • Groep 2 is voor deelnemers die al één of twee seizoenen dansles hebben gehad en de zes bovengenoemde dansen beheersen.
  • Groepen 3 en 4 zijn speciaal voor (ver)gevorderden. Deze deelnemers beheersen negen dansen: Quickstep, Engelse Wals, Cha-Cha-Cha, Tango, Rumba, Jive, Slowfoxtrot, Samba en Paso Doble. (groep 4 draait momenteel alleen in Alphen aan den Rijn)

Data en tijden

Nabij Leiden/Leiderdorp hebben we een fijne locatie in Zoeterwoude Rijndijk: De Eendenkooi. Deze danslocatie is makkelijk te bereiken met de fiets, bus en auto. Je kunt er gratis parkeren.

Zoeterwoude Rijndijk in de Eendenkooi
Donderdag 21 september t/m 7 december 2023 (12 lessen)

  • Groep 1: 13.30-14.30 uur
  • Groep 2: 14.00-15.00 uur
  • Groep 3: 14.30-16.00 uur

Ook voor mannen

Dansen is voor Iedereen: ook voor mannen! Van beginners tot (ver)gevorderden. Je kun je alleen of samen met een partner opgeven. In een groep van leeftijdsgenoten en met een aangepast tempo beleef je plezier aan dansen.

Proefles dansen

Wil je een keer een proefles volgen? Of instromen in een lopende cursus? Informeer naar de mogelijkheden via (071) 516 14 15 of mail naar ledenorganisatie@activite.nl