Yoga

Evenwicht tussen lichaam en geest

Heb je dat ook wel eens: je hebt het druk, je voelt je gespannen. Je weet dat het beter zou zijn om met stress te leren omgaan, maar je komt er niet aan toe daar wat meer aandacht aan te besteden.

Aanvullende informatie
Volg een cursus Yoga
al vanaf € 125,-

In balans

Moeilijk kunnen ontspannen kan hoge eisen stellen aan lichaam en geest. Soms kan het evenwicht tussen die twee verstoord raken, waardoor je gezondheid of je gevoel van tevredenheid minder kan worden. Yoga is een middel om dit te helpen voorkomen.

Meer energie en rust

Door middel van yoga kun je de signalen die je lichaam je geeft makkelijker herkennen. Ook helpt het je bewust te worden van je eigen kracht, vermogens en grenzen. Via lichaamsoefeningen verleng je je spieren en zorg je voor een betere doorstroming. Ademhalingsoefeningen maken je bewust van je adem. Een diepe, rustige en regelmatige ademhaling geeft meer energie, kracht en geestelijke rust. Ontspanningsoefeningen zorgen voor het afvoeren van spanning in je lichaam. Verschijnselen met stressfactoren als oorzaak, zoals hoofdpijn, darmproblemen en schouderklachten, kunnen met yoga sterk verminderd worden

Voor wie?

Deze yogalessen zijn voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn en je werkt op je eigen niveau.

Aanbod Yoga

Toch nog een vraag?
Toch nog een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!