Gemaksdiensten aan huis

Wat bieden we?

ActiVite Ledenorganisatie biedt ondersteuning op het gebied van gezondheid, zelfstandig wonen, veiligheid, sociaal contact en samen met en voor elkaar. Ondersteuning die is afgestemd op de individuele behoeften van ouderen. Zo geeft ons aanbod van cursussen en diensten aanknopingspunten voor een actief en vitaal leven. Hierbij staan veiligheid, zelfstandigheid en welzijn voorop.

Contact
Heb je vragen over het lidmaatschap, een cursus, korting of gemaksdienst aan huis? Neem gerust contact op. Wij regelen het!

Maatregelen ActiVite vanwege het coronavirus

Vanaf 2 maart 2021 zijn de meeste diensten weer beschikbaar volgens de richtlijnen van het RIVM .
Tot die tijd zijn alleen onderstaande diensten beschikbaar:

  • Een pedicure kan wel langskomen voor een medisch noodzakelijke behandeling.
  • Maaltijden van apetito kunnen worden bezorgd.
  • De opticiën en de audiciën kunnen voor een huisbezoek langskomen volgens de adviezen van de RIVM
  • De tuinman werkt buiten.

Informeer naar de mogelijkheden. We helpen je graag. Door de verscherpte maatregelen van het coronavirus en de daardoor toegenomen kosten van onder andere beschermingsmaterialen, kan er een toeslag worden berekend. Deze tijdelijke toeslag bedraagt tussen € 2,- en € 5,- per afname.

Aanbod gemaksdiensten

Lid worden van ActiVite Ledenorganisatie
ActiVite Ledenorganisatie biedt een ruim aanbod van cursussen, zoals Yoga 50+, Dansen is voor Iedereen!, Reanimatie en gebruik AED en een Opfriscursus Autorijden. Een leuke manier om te bewegen, te ontspannen of om andere mensen te ontmoeten.