Gemaksdiensten aan huis

Wat bieden we?

ActiVite Ledenorganisatie biedt ondersteuning op het gebied van gezondheid, zelfstandig wonen, veiligheid, sociaal contact en samen met en voor elkaar. Ondersteuning die is afgestemd op de individuele behoeften van ouderen. Zo geeft ons aanbod van cursussen en diensten aanknopingspunten voor een actief en vitaal leven. Hierbij staan veiligheid, zelfstandigheid en welzijn voorop.

Contact
Heb je vragen over het lidmaatschap, een cursus, korting of gemaksdienst aan huis? Neem gerust contact op. Wij regelen het!

Maatregelen ActiVite vanwege het coronavirus

Helaas zijn de meeste diensten (bijvoorbeeld kapper of schoonheidsspecialiste) niet meer beschikbaar in verband met de aangescherpte maatregelen in het kader van de bestrijding van het coronavirus.
De pedicure aan huis is wel toegestaan voor medisch noodzakelijke behandelingen.

Informeer naar de mogelijkheden: 071-5161415 of mail naar Ledenorganisatie@ActiVite.nl. We helpen je graag. Door de verscherpte maatregelen van het coronavirus en de daardoor toegenomen kosten van onder andere beschermingsmaterialen, kan er een toeslag worden berekend. Deze tijdelijke toeslag bedraagt tussen € 2,- en € 5,- per afname.

Aanbod gemaksdiensten

Lid worden van ActiVite Ledenorganisatie
ActiVite Ledenorganisatie biedt een ruim aanbod van cursussen, zoals Yoga 50+, Dansen is voor Iedereen!, Reanimatie en gebruik AED en een Opfriscursus Autorijden. Een leuke manier om te bewegen, te ontspannen of om andere mensen te ontmoeten.