Brasserie Groep

Gezellige activiteiten speciaal voor onze leden

Brasserie Groep organiseert ieder kwartaal iets leuks speciaal voor ActiVite Ledenorganisatie: kookworkshops, boottochtjes en andere leuke activiteiten. Houd de Thuis & Actief en de website in de gaten voor de nieuwste activiteiten.

Ben jij erbij?
Meld je aan voor de kookworkshop door het formulier in te vullen.

Je kent het Brasserie Groep misschien al wel, want ze hebben zes horeca- en feestlocaties in Leiden en omgeving. Bijvoorbeeld Brasserie Park en Buitenhuis. Daardoor hebben ze veel opties en mogelijkheden om speciaal voor jou een leuke activiteit in een sfeervolle omgeving te organiseren.

Italiaanse kookworkshop

Datum: woensdag 7 februari 2024
Tijd: 12.00 – 16.00 uur
Locatie: Brasserie Meelfabriek Zijlstroom (Zijldijk 28, Leiderdorp)
Prijs: € 49,50 (niet leden: € 79,50)

Kookthema ‘Italiaans tafelen’

Italiaans koken is koken met passie! Proef de Italiaanse zon in de verse pasta en geniet van de geurige kruiden. Een traditioneel dessert mag niet ontbreken. Koken en genieten op Italiaanse wijze met de heerlijkste gerechten uit de lekkerste en meest gegeten keuken ter wereld!

Zo ga je bijvoorbeeld heerlijke antipasti bereiden als voorafje, authentieke lasagne a la Bolognese van huisgemaakte pasta als hoofdgerecht en als afsluiter een panna cotta met een Italiaanse twist. Na afloop ga je met een kookervaring rijker en een gevulde maag weer naar huis.

⦁ De kookworkshop is niet rolstoeltoegankelijk vanwege de hoogte van het aanrecht. Er zijn wel liften aanwezig, dus als je slecht(er) ter been bent is dat geen probleem.
⦁ De kookworkshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Als er niet voldoende aanmeldingen zijn, informeren we je minimaal 7 dagen voorafgaand aan de activiteit.

Toch nog een vraag?
Toch nog een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!