Duinrell

Daar kikker je van op!

Duinrell biedt familieplezier, het hele jaar door. Winter, lente, zomer en herfst. Het Tikibad is meer dan een tropisch zwemparadijs. De elf unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!

Aanvullende informatie
Tegen inlevering van de kortingsbon in de Thuis & Actief aan de kassa van Attractiepark Duinrell, krijg je korting op het attractiepark of Tikibad. Kijk welke actie op dit moment actief is.

Het vakantiepark en alle faciliteiten liggen midden in de prachtige natuur van het Duinrell-landgoed. Ieder seizoen wordt er gezorgd voor dat spetterende dagje uit, die veelzijdige vakantie en dat onvergetelijke feest of evenement. En dat alles op één terrein! Met jouw ledenpas profiteer van leuke kortingen bij Duinrell.

Voorwaarden

Tegen inlevering van de originele kortingsbon uit de Thuis & Actief en op vertoon van de ledenpas aan de kassa van Duinrell krijgen leden een korting. Overige voorwaarden kortingsacties:

  • Uitsluitend bij inlevering van de originele kortingsbon en op vertoon van uw ledenpas.
  • Maximaal 4 personen per bon.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen/e-tickets.
  • Niet inwisselbaar voor contant geld.
  • Kijk voor openingstijden en veiligheidsregels op de website van Duinrell.
Toch nog een vraag?
Toch nog een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!
Lid worden van ActiVite Ledenorganisatie
ActiVite Ledenorganisatie biedt een ruim aanbod van cursussen, zoals Yoga 50+, Dansen is voor Iedereen!, Reanimatie en gebruik AED en een Opfriscursus Autorijden. Een leuke manier om te bewegen, te ontspannen of om andere mensen te ontmoeten.