Valk Vakanties

Geniet van een gezellige dagtocht of (groeps)reis!

Leden van ActiVite Ledenorganisatie ontvangen 5% korting reizen via Valk Vakanties. En ook nog eens vier keer per jaar een speciale ledenaanbieding. Even lekker weg, dat is nog eens leuk!

Aanvullende informatie
Ieder kwartaal een ledenaanbieding
5% korting op reizen via Valk Vakanties

Valk Vakanties organiseert al jaren reizen en dagtochten. Zo ook voor leden van ActiVite Ledenorganisatie. Ieder kwartaal staat in de Thuis & Actief weer een leuk uitje speciaal voor leden. Boek je een reis via Valk Vakanties? Ook dan ontvang je op vertoon van jouw ledenpas korting op je reis*.

* Met uitzondering van thema- en artiestenreizen. Wil je mee op zo’n reis? Vraag dan de kortingsmogelijkheden na bij de Ledenorganisatie.

Ledenaanbieding in de Thuis & Actief (december 2023)

De magische kerstwereld van Gent

Met de touringcar van Van der Valk vertrek je richting Gent. Aan het einde van de ochtend kom je daar aan en wandel je zo het sfeervolle oude stadscentrum in. Welkom in de magische kerstwereld van Gent, met kerstmuziek, oude ambachten en verschillende kerstmarkten. Als een lint zijn de kerstmarktkraampjes verdeeld vanaf de St. Baafs kathedraal via de Botermarkt, het Gouden Leeuwplein tot aan de Korenmarkt. En wat vind je in Gent volop? De heerlijke Belgische pralines, die het altijd goed doen als kerstpresentje!

Afsluiten met 3-gangendiner
Aan het einde van de middag vertrekt de bus weer richting Nederland. Samen sluit je de dag af met een heerlijk 3-gangendiner bij het Van der Valk Hotel Breda. Vervolgens rijdt de bus terug naar de opstapplaatsen.

Datum
• Dinsdag 19 december 2023

Opstapplaats en tijden
• 08.15 uur: Alphen aan den Rijn, Van der Valk Hotel Avifauna
• 09.00 uur: Leiderdorp, ActiVite verpleeghuis de Ommedijk

Kosten per persoon
• Prijs: leden € 75 p.p. (niet-leden € 85 p.p.)
• Reserveringskosten: € 5 p.p.

Meer informatie en reserveren
(0172) 469 696. Deze dagtocht is niet rolstoeltoegankelijk en je moet goed ter been zijn.

Heb je vragen over Valk Vakanties?
Heb je vragen over Valk Vakanties?
Stuur ons een mail en we helpen je verder.