Valk Vakanties

Geniet van een gezellige dagtocht of (groeps)reis!

Leden van ActiVite Ledenorganisatie ontvangen 5% korting reizen via Valk Vakanties. En ook nog eens vier keer per jaar een speciale ledenaanbieding. Even lekker weg, dat is nog eens leuk!

Aanvullende informatie
Ieder kwartaal een ledenaanbieding
5% korting op reizen via Valk Vakanties

Valk Vakanties organiseert al jaren reizen en dagtochten. Zo ook voor leden van ActiVite Ledenorganisatie. Ieder kwartaal staat in de Thuis & Actief weer een leuk uitje speciaal voor leden. Boek je een reis via Valk Vakanties*? Ook dan ontvang je op vertoon van jouw ledenpas korting op je reis.

* Met uitzondering van thema- en artiestenreizen. Wil je mee op zo’n reis? Vraag dan de kortingsmogelijkheden na bij de Ledenorganisatie.

Ledenaanbieding maart 2023

Gezellige rondvaart door de Biesbosch

Al varend door het prachtige Nationaal Park de Brabantse Biesbosch, dat wil je toch ook? Vanuit de opstapplaatsen in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn rijden we naar Drimmelen, waar je aan boord stapt van de rondvaartboot voor een twee uur durende rondvaart door de Biesbosch.

Royale lunch aan boord
De vertrektijd van de rondvaart is 12.00 uur. Aan boord geniet je van een heerlijke ‘Beverlunch’. Het broodassortiment is uitgebreid, evenals de verschillende soorten zoet en hartig beleg. Koffie en thee is onbeperkt beschikbaar. Kortom: je komt deze dag niets tekort! Na afloop van de rondvaart rijden we terug naar huis. Het wordt een heerlijke dag. Ga mee en geniet ervan!

Opstapplaats en tijden
• 09.45 uur – Leiderdorp, De Ommedijk (locatie ActiVite)
• 10.15 uur – Alphen aan den Rijn, Van der Valk Hotel Avifauna

Datum
• Donderdag 1 juni 2023

Kosten per persoon
• Prijs: leden € 60 p.p. (niet-leden € 70 p.p.)
• Reserveringskosten: € 5 p.p.

Meer informatie en reserveren
Bel direct met Valk Vakanties via (0172) 469 696. De dagtocht is rolstoeltoegankelijk. Graag opgeven bij de boeking of je een vaste rolstoel, inklapbare rolstoel of rollator meeneemt.

Heb je vragen over Valk Vakanties?
Heb je vragen over Valk Vakanties?
Stuur ons een mail en we helpen je verder.