Lid worden

Langer zelfstandig thuiswonen

ActiVite Ledenorganisatie biedt ondersteuning op het gebied van gezondheid, zelfstandig wonen, veiligheid en sociaal contact. Ondersteuning die is afgestemd op de individuele behoeften van ouderen. Zo geeft ons aanbod van cursussen en diensten aanknopingspunten voor een actief en vitaal leven. Hierbij staan veiligheid, zelfstandigheid en welzijn voorop.

Meld je nu aan
Word lid voor € 23,- per jaar (2022) en krijg korting op cursussen, diensten en uitjes.

Voordelen voor leden

Met lidmaatschap van ActiVite biedt vele voordelen. Zo ontvang je vier keer per jaar het magazine Thuis & Actief bij je thuis. Hierdoor blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in de zorg. In het magazine vind je ook interessante aanbiedingen en informatie over onze cursussen en diensten.

Meld je nu aan voor 2022 en je bent gratis lid tot het einde van dit jaar!

Geen zorg of hulp van ActiVite? Geen probleem! Je kunt gewoon lid worden en direct gebruikmaken van alle voordelen voor leden. Het lidmaatschap geldt per huishouden en kost in 2022 € 23,- per kalenderjaar bij automatische incasso (€ 26,- bij factuur). Jaarlijks wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Je kunt opzeggen voor 1 november via (071) 516 14 15 of Ledenorganisatie@ActiVite.nl

Contact

Heb je een vraag over het lidmaatschap, een cursus, korting of gemakdienst aan huis? Neem gerust contact op. We helpen je graag! (071) 516 14 15 of Ledenorganisatie@ActiVite.nl

En meer!

  • Leden kunnen gebruikmaken van gemaksdiensten aan huis, zoals de kapper, pedicure en maaltijdservice.
  • Je kunt kiezen uit een ruim aanbod van praktische cursussen en nuttige beweegprogramma’s, met een speciaal tarief voor leden.
  • Je ontvangt 2% tot 7% korting op zorgverzekeringen van Zorg en Zekerheid. Voor een gezin betekent dit een besparing van zo’n € 70,- tot € 100,- per jaar!
  • Ook krijg je korting op de huur of aanschaf van hulpmiddelen zoals krukken, rolstoel en rollator.
  • En je krijgt persoonlijke ondersteuning van het betrokken team van ActiVite Ledenorganisatie.

Aanmelden Ledenorganisatie

Meld je nu aan voor 2022 en je bent gratis lid tot het einde van dit jaar!
  • Op wiens naam staat deze rekening?
Contact
Contact
Heb je een vraag over het lidmaatschap, een cursus, korting of gemakdienst aan huis? Neem gerust contact op. We helpen je graag!
Lid worden van ActiVite Ledenorganisatie
ActiVite Ledenorganisatie biedt een ruim aanbod van cursussen, zoals Yoga 50+, Dansen is voor Iedereen!, Reanimatie en gebruik AED en een Opfriscursus Autorijden. Een leuke manier om te bewegen, te ontspannen of om andere mensen te ontmoeten.