Goedkope woonstudio voor studenten RVWO

Geplaatst op 04 juli 2019

Studeren in Zuid-Holland Noord en tegelijkertijd goedkoop wonen in het centrum van Leiden? De praktijk-leerroutes in het kader van Waarde-vol onderwijs hebben een extra reden om je zo snel mogelijk in te schrijven!


Per oktober 2019 kunnen studenten RVWO in hartje Leiden een betaalbare studio huren. De studio's worden gerealiseerd in voormalig zorgcentrum Groenhoven, dat leegstaat sinds de bewoners begin 2019 verhuisden naar een nieuw verpleeghuis. Momenteel wordt Groenhoven verbouwd; vanaf oktober komen de eerste 37 studio's beschikbaar. Hiervan zijn er vijftien bestemd voor studenten Radicale Vernieuwing Waarde-vol Onderwijs® (RVWO) van zorgorganisaties ActiVite, Topaz en DSV|verzorgd leven.


In Groenhoven worden met name  een- en enkele tweepersoonsstudio's gerealiseerd. De tweede en derde etage zullen worden verhuurd aan studenten, de begane grond en eerste etage zijn bedoeld voor cliënten van Topaz die daar tijdelijk kunnen wonen. Interesse? Neem contact op met de recruiter van ActiVite via recruitment@activite.nl