Privacy

Benieuwd naar jouw mogelijkheden als Verzorgende IG?

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van ActiVite

Vul je gegevens in, dan vertellen wij je meer!

ActiVite is een ambitieuze zorgorganisatie. Die ambitie blijkt uit onze passie voor zorg: we geloven dat het altijd beter kan en doen er alles aan om dit voor elkaar te krijgen. Zo leiden we collega's en toekomstige collega's op in onze ActiVite Academie. Bijleren is vanzelfsprekend en doorgroeien altijd bespreekbaar. Specialiseren juichen we toe, zeker op de gebieden die je na aan het hart liggen, en die je in het bijzonder interesseren, zoals dementie en wondzorg.


Iedereen is welkom!
Bij ActiVite is iedereen welkom, ongeacht leeftijd, geslacht, geloofsovertuiging, seksuele geaardheid, culturele achtergrond, beperkingen of opleiding. Meer dan 2.500 collega's werken aan één gezamenlijk doel: samen gaan wij voor de beste zorg.

Een mbo-diploma Verzorgende IG

Bereidheid tot avond- of nachtdiensten

Jouw gedrevenheid

Eigen vervoer

Oneindige passie voor zorg

Dit breng je mee

Direct een vast contract

Max. € 3.159,64 bruto salaris p/m (FWG 35)

8,33% eindejaarsuitkering

Scholing op onze ActiVite Academie

Extra’s, zoals een fietsplan of het opnemen van extra vakantie-uren

Dit krijg je

Toon je interesseMeer vacatures

Wat ga je doen?

Dat vertelt Eugenie je maar al te graag. "Als Verzorgende in de thuiszorg ben je bij alle cliënten te gast in hun eigen huis. Dit maakt jouw werk persoonlijk. Je merkt dat de cliënten vaak meer op hun gemak zijn. Tijdens het werk focus je je op de zelfredzaamheid van de cliënten. Wat kan de cliënt nog? Samen zoek je de balans en bouw je aan het zelfvertrouwen van de cliënt. Het is fijn als iemand zo lang mogelijk, gezond, in zijn of haar eigen omgeving kan blijven wonen." Bekijk hiernaast wat Eugenie haar werk speciaal maakt!  

Zomaar een werkdag van Eugenie

Ben jij Verzorgende IG met een passie voor de thuiszorg?
Word jij blij als kwetsbare ouderen door jouw deskundige zorg langer thuis kunnen blijven wonen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Betrokkenheid

Het werk als Verzorgende doe je vanuit je hart. Je moet houden van mensen en de zorg. Ik kijk uit naar mijn cliënten en ik ben erg betrokken bij ieders situatie.

1. Betrokkenheid

In de thuiszorg is geen dag hetzelfde. Je moet je snel kunnen aanpassen wanneer er iets verandert. De route kan veranderen en je leert nieuwe cliënten kennen. Het maakt het werk divers!

2. Anticiperen

Je belt ook regelmatig met de huisarts, apotheek of mantelzorger van de cliënt. Daarnaast heb je ook collega’s in de wijk met wie je samenwerkt. De samenwerking met elkaar vind ik altijd erg leuk. Samen ervoor zorgen dat de cliënt de beste zorg krijgt. Ondanks dat je zelfstandig werkt, sta je er niet alleen voor. 

3. Samenwerken

Er heerst het idee dat je in de thuiszorg alleen voor ouderen zorgt. Dat is niet waar: van jong tot
oud komt als cliënt voorbij. Een jong iemand kan ook wondverzorging nodig hebben. Bijvoorbeeld door een lelijke val tijdens het sporten.

4. Variatie

Als Verzorgende moet je in staat zijn om zelf door te pakken en iets tot een goed einde te brengen. Daarnaast focus je je ook op de zelfredzaamheid van de cliënt. 

5. Zelfredzaamheid

AnticiperenVariatieZelfredzaamheid
Dit doet Eugenie
Samenwerken

Draai jij een keertje mee?

Bij ActiVite begrijpen we dat een nieuwe baan erg spannend is of kan zijn. Daarom mag je eerst een dag meedraaien. Ontmoet je toekomstige collega’s en ervaar jouw nieuwe baan bij ActiVite! Zien we je snel? 

Eerst een kopje koffie met onze Recruiter? Dat kan natuurlijk ook.

Kijk hier voor onze opleiding!

Nog geen diploma maar wel de ambitie?