Pedicure

Meld je nu aan voor deze dienst.

Maatregelen ActiVite vanwege het coronavirus.
Vanaf 11 mei kunnen veel diensten (kapper, pedicure, schoonheidsspecialiste, opticien enz.) weer opstarten volgens de richtlijnen van het RIVM.
Wanneer u zich aanmeldt, zal de dienstverlener contact met u opnemen en bespreken hoe er volgens de richtlijnen wordt gewerkt.

Helaas kan er i.v.m. de toegenomen kosten, van o.a. beschermingsmaterialen, een kleine toeslag worden berekend. Deze tijdelijke toeslag bedraagt tussen € 2,- en € 5,- per afname.

Goede voetverzorging is belangrijk voor iedereen. Onze voeten dragen immers ons hele gewicht. Pijnlijke voeten leiden vaak tot verkeerd lopen en daardoor tot bijvoorbeeld knie- of rugklachten. Wie zijn voeten door een pedicure laat verzorgen, kan rekenen op een deskundige behandeling en op persoonlijk advies over voetverzorging en schoeisel.

De Ledenorganisatie heeft een samenwerkingsovereenkomst met een groot aantal goed opgeleide en gekwalificeerde pedicures, verspreid over de hele regio. Alle samenwerkende pedicures zijn gespecialiseerd of medisch pedicure, en jaarlijks een verplichte nascholing volgen. Ze zijn aangesloten bij het KRP-KwaliteitsRegister Pedicures en zijn allen lid van de Brancheorganisatie ProVoet (www.provoet.nl)! Bovendien heeft een aantal pedicures de aantekening voor Oncologische voet.

Kosten van een complete behandeling

2020

€ 35,00 per behandeling; dit tarief geldt ook voor de behandeling van de risicovoet (o.a. Oncologie, Diabetes en Reuma)

Inclusief 21% btw, exclusief eventuele parkeergelden. Je betaalt geen voorrijdkosten.

Informeer bij je zorgverzekeraar over de voorwaarden voor een eventuele (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling. Ook de pedicure kan je informeren over de voorwaarden van een eventuele (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Je kunt je aanmelden voor deze dienst via het inschrijfformulier. Dan neemt de pedicure binnen 3 werkdagen contact op om een afspraak te plannen.