7 redenen om bij ActiVite te werken

 

Van huishoudelijke ondersteuning tot specialistische verpleging thuis en van verpleeghuis tot particuliere zorgdiensten: we doen het allemaal en zijn er goed in.

1. Werk dat er toe doet

Van huishoudelijke ondersteuning tot specialistische verpleging thuis en van verpleeghuis tot particuliere zorgdiensten: we doen het allemaal en zijn er goed in.

2. ActiVite biedt doorlopende trainingen en heeft ruime ervaring met opleidingen

In de zorg leer je je leven lang. Nieuwe ontdekkingen leiden tot nieuwe inzichten in het werk. Regelgeving verandert. Wat cliënten nodig hebben verandert. Om daar snel en goed op in te spelen, heeft ActiVite haar eigen afdeling opleidingen: de ActiVite Academie.

3. ActiVite is een stabiele, betrouwbare en professionele organisatie

ActiVite staat voor goed werkgeverschap en biedt prima arbeidsvoorwaarden. 

4. ActiVite ontzorgt je, zodat jij je kunt richten op je werk

Je werkt in een team waarin je optimaal ondersteund wordt bij het uitvoeren van je werk, onder andere door een centrale planning, kleine teams en collega's om mee te sparren. 

5. ActiVite vergoedt je BIG-herregistratie

Wil je graag weer aan de slag in de zorg? Maar is je registratie in het BIG-register niet meer geldig? Als je als verpleegkundige aan de slag kunt, vergoedt ActiVite je herregistratie!

6. Mensen blijven lang bij ActiVite werken

Gemiddeld blijven medewerkers 10 jaar lang met veel plezier bij ActiVite werken.

7. ActiVite heeft veel aandacht voor medewerkers

We kijken naar het individu, zijn mogelijkheden, behoeften en wensen. We streven naar ontwikkeling en groei, het versterken van de eigen kracht. Samen met onze medewerkers bereiken we dit met opleidingen en carrièremogelijkheden die aansluiten bij ieders eigen hun talenten en ambities.

Overtuigd? Wil je direct solliciteren? Dat kan! Bekijk hier onze vacatures bij jou in de regio.