Arbeidsvoorwaarden

ActiVite is een degelijke en betrouwbare werkgever, bij wie de mensen centraal staan. Niet alleen de cliënten maar ook de medewerkers. ActiVite staat voor goed werkgeverschap en biedt prima arbeidsvoorwaarden.

Medewerkers van ActiVite ontvangen vakantiegeld én een eindejaarsuitkering. Werk je in de avonduren of in het weekend? Dan ontvang je nog eens een extra onregelmatigheidstoeslag. Als medewerker van ActiVite bouw je automatisch pensioen op. Ook biedt ActiVite een reiskostenregeling. Als je verzekerd bent bij Zorg & Zekerheid of Centraal Beheer Achmea ontvang je korting op je maandelijkse premie.

Voor mensen die graag een opleiding willen volgen, biedt ActiVite verschillende opleidingen en cursussen. Binnen ActiVite zijn er ruime doorgroeimogelijkheden. Dit geldt voor de uitvoerende functies, maar ook voor de functies op kantoor.

Meerkeuzesysteem (MKS)

ActiVite heeft voor haar medewerkers het meerkeuzesysteem (MKS) arbeidsvoorwaarden ontwikkeld. Bij ActiVite werken ruim 2000 mensen en: "Zoveel mensen, zoveel wensen". MKS maakt het mogelijk om arbeidsvoorwaarden te ruilen tegen andere arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld vakantie-uren inleveren voor een nieuwe fiets of de eindejaarsuitkering gebruiken voor een bedrijfsfitnessabonnement. Op deze manier kun je je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen dat bij jouw persoonlijke omstandigheden en wensen past. Uiteraard wel binnen het kader van jouw arbeidscontract en de CAO VVT.

Het meerkeuzesysteem biedt de volgende mogelijkheden:

  • Abonnement op bedrijfsfitness
  • Navigatiesysteem
  • Extra scholing
  • Fiets
  • Vergoeding lidmaatschap vakbond en/of beroepsvereniging
  • Kopen van extra vakantie-uren
  • Extra salaris


Download hier de CAO VVT.

7 redenen om bij ActiVite te werken

Kim- fiets