De eerste 100 dagen

_MHF9106

Bij ActiVite gaan we Samen voor de beste zorg. We doen er alles aan om in overleg met de cliënt de zorg te bieden die bij hen past. Zorg met een glimlach noemen wij dat. En dat gaat niet vanzelf. Alle medewerkers dragen hieraan bij vanuit hun eigen vakmanschap. We vinden het belangrijk dat je hierin je eigen verantwoordelijkheid neemt, maar zeker net zo belangrijk dat je ondersteuning vanuit de organisatie krijgt als daar behoefte aan is. We doen dit vanuit onze kernwaarden:

1. Je bent waardevol: of het nou gaat om de cliënt of de medewerker: we kijken naar het individu, zijn mogelijkheden, behoeften en wensen. We streven naar ontwikkeling en groei, het versterken van de eigen kracht. Bij onze cliënten doen we dit met passende, doelmatige zorg en ondersteuning. Bij medewerkers bereiken we dit met opleidingen en carrièremogelijkheden die aansluiten bij hun talenten en ambities.

2. Het gaat om resultaat: toegevoegde waarde zit in het resultaat, niet in de inspanning. We maken het verschil door doelen te stellen, onze activiteiten hierop af te stemmen, afspraken na te komen en service te bieden.

3. Verbinding: het beste resultaat boek je door open te staan voor de ander, samen te werken met de cliënt en zijn omgeving of systeem, met je collega's en met andere (zorg)partijen.

We bieden je de eerste 100 dagen een programma aan, waarin je kennismaakt met alles wat wij als organisatie te bieden hebben voor jou maar natuurlijk ook voor de cliënt. We ondersteunen en begeleiden je zoveel mogelijk bij jouw eerste 100 dagen, want we zijn ervan overtuigd dat als jij kunt werken vanuit jouw vakmanschap, de cliënt de beste zorg ervaart.

Je eerste dag!

Op je eerste werkdag maak je verder kennis met ActiVite. Tijdens de algemene introductie krijg je o.a. informatie over onze visie en missie. Aansluitend krijg je praktische informatie zodat je snel en op de juiste manier, je zaken kunt regelen binnen ActiVite.

Tijdens de 100 dagen…

Het vervolg van het programma wordt op maat gemaakt. Voor de medewerkers die werken in de directe zorg met cliënten wordt vanuit onze afdeling opleidingen verschillende bijeenkomsten georganiseerd. Hierin staan we stil bij:

  • Jouw vakmanschap, professioneel gedrag en kwaliteit van zorg;
  • Zorginhoudelijke kwaliteit;
  • Werkwijzen in het primaire proces;
  • Veilige zorg.

 

Daarnaast word je getraind en getoetst op het gebruik van hulpmiddelen en voorbehouden handelingen.

Naast deze kennis en vaardigheden, ga je natuurlijk aan de slag in de praktijk. En misschien leer je daar nog wel het meeste van..! Daarom willen we je ook daar goed bij ondersteunen. Je krijgt een werkbegeleider waar je op terug kunt vallen met vragen. Maar ook organiseren we regelmatig intervisiebijeenkomsten; want door jouw ervaringen uit te wisselen met collega's, kun je elkaar scherp houden en blijf je groeien in jouw vakmanschap.

Na de 100 dagen….

We hopen dat je na deze periode vanuit jouw vakmanschap kan bijdragen aan de beste zorg voor onze cliënten. Maar dit houdt daarna natuurlijk niet op. Daarom zal je regelmatig uitgenodigd worden voor (bij)scholingen, je kunt dit natuurlijk ook zelf aangeven als je hier behoefte aan hebt!

Tot slot

We vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen als professional, maar dit geldt natuurlijk ook voor de organisatie. Dus we staan open voor suggesties en verbeteringen. Dit kun je doen binnen je team of met je (direct) leidinggevende. Maar er wordt ook regelmatig een lunch georganiseerd met onze Voorzitter Raad van Bestuur, waarop je je kunt inschrijven.

Wil je jouw vakmanschap inzetten voor ActiVite en zelf de eerste 100 dagen ervaren? Kijk dan snel bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar pz@activite.nl.

7 redenen om bij ActiVite te werken

Kim- fiets

Kom ook werken bij ActiVite!

'Bij ActiVite krijg je de kans om je kennis op peil te houden en je te blijven ontwikkelen.' Lees verder

Bij ActiVite krijg je de kans
om je kennis op peil te
houden en jezelf te blijven
ontwikkelen.'Bij ActiVite krijg je de kans om je kennis op peil te houden en jezelf te blijven ontwikkelen.' Lees verder

rens web