Vrijwilliger bij een Ontmoetingscentrum Dementie

ACTIVITE 0707 low res-78Het Ontmoetingscentrum Dementie richt zich op mensen met geheugenproblemen én hun partner. Zij kunnen hier terecht voor begeleiding, adviezen en een activerend dagprogramma. Door een compleet programma worden zowel cliënt als mantelzorger geholpen om op een prettige manier thuis te kunnen blijven wonen.

Het Ontmoetingscentrum Dementie is bedoeld voor mensen met geheugenproblemen. Vaak zijn de deelnemers ouderen, maar soms ook jongere mensen, die vergeetachtig zijn, die wel eens de weg kwijt raken, moeite hebben met dagelijkse karweitjes of met het begrijpen van anderen.

De hulp van vrijwilligers is belangrijk om onze cliënten optimaal van het leven te laten genieten! Als vrijwilliger kun je dat op veel manieren mogelijk maken, afhankelijk van wat bij je past en hoeveel tijd je beschikbaar hebt.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Kijk bij onze  vrijwilligersvacatures OCD wat er bij je past! Liever wat meer hulp bij het kiezen van een juiste taak? Vul het interesseformulier in en we nemen snel contact met je op!

Vrijwilligersvacatures

werkgebied

9 redenen om vrijwilliger te worden

leuk 3

Blijf op de hoogte van het vrijwilligersnieuws!

Mantelzorg naar buiten

Meld u  hier aan of lees hier de laatste versie.