Interesse?

Activite 3007 Voorhout low res-15

Fijn dat u interesse heeft in de verpleeghuizen van ActiVite!

Hoe komt u in aanmerking?

Wanneer u in een zorgappartement of groepswoning van één van onze verpleeghuizen wilt wonen heeft u een zorgzwaartepakket nodig.

Zorgzwaartepakket (zzp)

In een zorgzwaartepakket staat beschreven wat voor zorg u nodig heeft. Samen met de zorgaanbieder bepaalt u de invulling van de zorg. Voor meer informatie over zorgzwaartepakketten kunt u o.a. terecht op de website van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (www.minvws.nl).

Aanvragen indicatie/zorgzwaartepakket

Een indicatie/zorgzwaartepakket kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Vermeld bij uw aanvraag wel dat u zorgverlening van ActiVite wilt. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van zorg dan zijn wij u graag van dienst. Voor meer informatie kunt u bellen met (071) 516 14 15.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor één van onze woonservicecentra door te mailen naar zorgbemiddelaar@activite.nl of te bellen met (071) 516 14 15. Zodra er een appartement vrijkomt, nemen wij contact met u op. Tot die tijd kunt u op basis van uw indicatie gebruik maken van thuiszorg van ActiVite (overbruggingszorg).