AgnesStaete Voorhout

AgnesStaete

Welkom in AgnesStaete!

In een mooi gebouw aan de Kerkweg in Voorhout, midden in het centrum, vindt u verpleeghuis ActiVite AgnesStaete. Een verpleeghuis met zorgappartementen en groepswoningen waar de kwaliteit van leven centraal staat. Wonen en zorg afgestemd op úw wensen en behoeften, vastgelegd in een zorgleefplan.

Naast wonen is er in het gebouw ook ruimte voor diverse vormen van welzijn, zoals een supermarkt, een bank en culturele en welzijnsinstellingen. Dit zorgt voor levendigheid en contact met de buitenwereld. Er worden diverse activiteiten georganiseerd waar zowel bewoners als senioren uit de hele streek gebruik van kunnen maken.

AgnesStaete

Wat anderen over AgnesStaete zeggen

"Altijd als we daar komen, zien we onze schoonmoeder gezellig met de andere bewoners aan de koffie of aan tafel eten. Ze heeft naar haar eigen zeggen hier erg naar haar zin. Het avondeten wordt per unit van 8 personen vers bereid door de verzorgerster. Dus geen door- en voorgekookte bejaardenmaaltijd. Wij zijn zeer tevreden met deze instelling en kunnen gerust naar huis gaan met de wetenschap dat ze daar goed wordt verzorgd en veilig is."

"De mensen worden met respect behandeld. De verzorging neemt veel tijd voor de mensen, ze lachen met de bewoners, zorgen zat ze er netjes bij zitten. Ik vind het een super huis."

"Het is hier fantastisch! Als ik zelf dementerend zou zijn zou ik hier ook willen wonen."

Klik op het plaatje voor een foto-impressie van AgnesStaete

Bekijk hier de video van AgnesStaete

Zorgappartementen en kleinschalig wonen

De 19 zorgappartementen in AgnesStaete zijn ruim en voorzien van alle gemakken die u mag verwachten van een modern verpleeghuis. Ieder appartement heeft een woonkamer met keukenblok, een slaap- en badkamer. Alle appartementen hebben een alarmsysteem. Via een knop in de wand of halszender kunt u in geval van nood altijd in contact komen met een medewerker.

In AgnesStaete zijn drie groepswoningen voor totaal 22 bewoners met dementie. Er is een grote huiskamer met een keuken en een balkon met overkapping. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer met een wastafel. Elke twee slaapkamers hebben een gedeelde badkamer.

ActiVite AgnesStaete

Kerkweg 4
2215 KM Voorhout
Telefoon: 0252 - 211437

Vragen?

helga tijhuis met tekst

Werken in een verpleeghuis

Benieuwd naar onze vacatures in de verpleeghuizen? Kijk dan hier.

Vrijwilliger in een verpleeghuis

Activite 3007 Voorhout low res-122Wij zoeken vrijwilligers in: