Rijnzate Alphen aan den Rijn

Prachtig wonen aan het Bospark

180208 Rijnzate - nieuwe entree

ActiVite is het vierde kwartaal van 2017 begonnen met de bouw van het nieuwe 'Rijnzate' in Alphen aan den Rijn. Dit verpleeghuis komt op de plek waar het voormalige Rijnzate ook heeft gestaan, aan de Magnoliastraat. Op deze mooie plaats nabij het centrum en het Bospark, ontwikkelt ActiVite een locatie voor ouderen met een lichamelijke zorgvraag. Een locatie die voldoet aan de steeds zwaardere en complexere zorg voor bewoners.

In de nieuwe locatie komen straks 85 zorgappartementen, waarvan 8 voor kortdurende opname. Daarnaast komen er ruimtes met een meer algemene functie, zoals bijvoorbeeld kantoren en een steunpunt voor de thuiszorg. Op deze manier heeft ActiVite vanaf begin 2020 een nog completer en moderner aanbod voor bewoners in Alphen aan den Rijn, en zijn we zo goed als mogelijk voorbereid op de nabije toekomst.

Zoals u in de afbeelding kunt zien krijgt het nieuwe pand een vriendelijke uitstraling, onder andere door variatie in de gebruikte materialen. Aan de Bosparkzijde wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van materialen met een natuurlijk karakter, zoals onder andere leisteen en hout.

artist impression binnenkant appartement
De 3-kamer appartementen worden licht en ruim. De appartementen variëren in grootte, maar hebben ongeveer een woonoppervlak van 65m2 en daarbij een heerlijke buitenruimte van circa 8m2. De indeling kan per appartement verschillen.

appartement plattegrond

Volg de bouw van Rijnzate nu live via de webcam!

webcam

Werken in een verpleeghuis

Benieuwd naar onze vacatures in de verpleeghuizen? Kijk dan hier.

Welkom thuis!

Lees de folder Welkom Thuis, met alle informatie over het wonen in een zorgappartement van ActiVite!

voorkant welkom ZA

Vrijwilliger in een verpleeghuis

Activite 3007 Voorhout low res-122Wij zoeken vrijwilligers in: