Gemaksdiensten aan huis

Wat bieden we?

ActiVite Ledenorganisatie biedt ondersteuning op het gebied van gezondheid, zelfstandig wonen, veiligheid, sociaal contact en samen met en voor elkaar. Ondersteuning die is afgestemd op de individuele behoeften van ouderen. Zo geeft ons aanbod van cursussen en diensten aanknopingspunten voor een actief en vitaal leven. Hierbij staan veiligheid, zelfstandigheid en welzijn voorop.

Contact
Heb je vragen over het lidmaatschap, een cursus, korting of gemaksdienst aan huis? Neem gerust contact op. Wij regelen het!

Maatregelen ActiVite vanwege het coronavirus

Vanwege de verscherpte maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zijn de meeste diensten aan huis momenteel niet beschikbaar.
Er zijn een aantal uitzonderingen:

  • Een pedicure kan wel langskomen voor een medisch noodzakelijke behandeling.
  • Maaltijden van apetito kunnen worden bezorgd.
  • De opticiën kan voor een huisbezoek langskomen volgens de adviezen van de RIVM
  • De tuinman werkt buiten.

Informeer naar de mogelijkheden.


In verband met corona en de daardoor toegenomen kosten van onder andere beschermingsmaterialen, kan een toeslag worden berekend. Deze tijdelijke toeslag bedraagt tussen € 2,- en € 5,- per afname.

Aanbod gemaksdiensten

Lid worden van ActiVite Ledenorganisatie
ActiVite Ledenorganisatie biedt een ruim aanbod van cursussen, zoals Yoga 50+, Dansen is voor Iedereen!, Reanimatie en gebruik AED en een Opfriscursus Autorijden. Een leuke manier om te bewegen, te ontspannen of om andere mensen te ontmoeten.