Vacature ervaren (GZ) psycholoog

Je wilt een baan waarin je écht het verschil maakt voor de mensen om je heen. Je wilt werken in een dynamische werkomgeving binnen een actieve en betrokken organisatie, bij een werkgever waar de mens centraal staat.

Locatie: Alphen aan den Rijn/ Leiderdorp / Bollenstreek - Uren: 20- 32 uur per week - Salaris: maximaal € 6117,- bruto per maand (fulltime)

Een vraag over werken bij ActiVite?
Bel of app gerust met onze recruiter

Wat ga je doen?

Als GZ- of ervaren psycholoog ben je verantwoordelijk voor de behandeling van psychische en gedragsproblematiek bij oudere cliënten in een intramurale setting (pg en somatiek). Je analyseert, zet (gedrags)interventies op, voert deze uit, evalueert en stelt zo nodig bij en begeleidt zorgteams hierin.

Als GZ-psycholoog ben je daarnaast vooral ook verantwoordelijk voor de begeleiding van basispsychologen in de vakgroep, ben je betrokken bij het ontwikkelen van beleidszaken en kan er een beroep op je worden gedaan bij complexere casuïstiek.

De vakgroep waarmee je gaat werken bestaat uit drie basispsychologen, die samen een hecht team vormen en voldoende tijd inplannen voor intervisie en werkoverleg. Er is ruimte om supervisie te ontvangen via de PgD, waar we zijn aangesloten. Met de andere disciplines binnen de behandeldienst is contact erg laagdrempelig en daarmee is er veel ruimte voor overleg.

Herken jij jezelf?

Je bent een GZ-psycholoog of psycholoog die bij voorkeur ervaring heeft in de ouderenzorg.  Je bent benaderbaar en vindt het prettig om in een multidisciplinair teamverband te werken. Je stelt prioriteiten en komt snel in actie. Je werkt zelfstandig, staat stevig in je schoenen en kan jezelf laten horen.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een gezellig team om in te werken, wij doen het samen!
  • Salaris van maximaal € 6117,33 bruto per maand (FWG 65 volgens de CAO VVT)
  • 8% vakantiegeld
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Reiskostenvergoeding
  • Goede scholingsmogelijkheden op onze eigen ActiVite Academie
  • Een meerkeuzesysteem voor secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets of het kopen van extra vakantie-uren
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn

Enthousiast?

Solliciteer meteen via onderstaande button! Heb je vragen? Neem dan contact op via psychologen@activite.nl

Goed om te weten

Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed door ActiVite.