Inloopmoment

Kom over de vloer bij je nieuwe(?) werkgever

Regelmatig organiseren we een open inloopmoment. Op deze avond kan je terecht met al je vragen over het werken en/of leren in de zorg. Loop je ook bij ons binnen? Wie weet loop je met een nieuwe baan naar buiten.

Contact
Onze recruiters helpen je graag.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als gediplomeerde zorgprofessional, overweeg je juist een carrièreswitch of ben je op zoek naar een flexibele baan? Tijdens de inloopmomenten adviseren wij je graag over de verschillende mogelijkheden die ActiVite jou kan bieden. Van hulp bij het huishouden tot wijkverpleegkundige en van de verpleeghuiszorg tot de thuiszorg. Onze collega’s zitten voor je klaar en praten je graag bij. Ook voor opleidingstrajecten vanuit onze ActiVite Academie ben je hier aan het juiste adres. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend.

Informatieavond BBL Opleiding tot Helpende

Op dinsdag 16 mei van 18.00 tot 21.00 uur kun je al je vragen stellen over de BBL Opleiding tot Helpende. We zien je graag op onze verpleeghuislocatie Rijnzate (Magnoliastraat 16, Alphen a/d Rijn). Hier vind je meer informatie over de opleiding.

Informatieavond BBL Opleiding tot Helpende
Informatieavond BBL Opleiding tot Helpende
We spreken je graag dinsdagavond 16 mei tussen 18.00 en 21.00 uur bij Verpleeghuis Rijnzate (Magnoliastraat 16, Alphen a/d Rijn).

Ontmoet onze recruiter

Weet jij het zeker en is ActiVite jouw toekomstige werkgever? Dan is er uiteraard ook een mogelijkheid om direct een gesprek te hebben met onze recruiter! Voor een soepel proces is het handig als je de volgende zaken meeneemt:

  • Je cv
  • Je legitimatiebewijs
  • Je diploma’s (of overgangsbewijs voor studenten)