Inloopavond

Kom over de vloer bij je nieuwe(?) werkgever

Regelmatig organiseren we een open inloopavond. Op deze avond kan je terecht met al je vragen over het werken en leren in de zorg. ActiVite organiseert deze bijeenkomsten altijd op één van onze locaties in het werkgebied. Wij vinden het leuk als je langskomt en je bent altijd welkom tussen 17.00 en 19.00 uur! Wegens coronamaatregelen vragen we je om eerst contact op te nemen met onze recruiter Ageeth Kooistra via nummer 06 1001 5570.

Contact
Recruiter Ageeth helpt je graag om je droombaan te vinden!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gediplomeerde zorgprofessional? Of overweeg jij juist een carrièreswitch richting de ouderenzorg? Tijdens de inloopavond adviseren wij je graag over de verschillende mogelijkheden die ActiVite jou kan bieden. Van hulp bij het huishouden tot wijkverpleegkundige en van de verpleeghuiszorg tot de thuiszorg: onze collega’s zitten voor je klaar en praten je graag bij. Ook voor opleidingstrajecten vanuit onze ActiVite Academie ben je hier aan het juiste adres. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend.

Inloopavond dinsdag 2 november
Inloopavond dinsdag 2 november
Op dinsdag 2 november vindt er weer een inloopavond plaats bij ActiVite op het hoofdkantoor in Leiderdorp.

Komt deze datum je niet zo goed uit? Kom dan gerust naar één van de andere inloopavonden:

dinsdag 7 december17.00 – 19.00 uur

Ontmoet onze recruiter

Weet jij het zeker en is ActiVite jouw toekomstige werkgever? Dan is er uiteraard ook een mogelijkheid om direct een gesprek te hebben met onze recruiter! Voor een soepel proces is het handig als je de volgende zaken meeneemt:

  • Je cv.
  • Je legitimatiebewijs.
  • Je diploma’s (of overgangsbewijs voor studenten).