Inloopavond

Kom over de vloer bij je nieuwe(?) werkgever

Regelmatig organiseren we een open inloopavond. Op deze avond kan je terecht met al je vragen over het werken en/of leren in de zorg. Loop je ook bij ons binnen? Wie weet loop je met een nieuwe baan naar buiten.

Contact
Onze recruiters helpen je graag.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als gediplomeerde zorgprofessional, overweeg je juist een carrièreswitch of ben je op zoek naar een flexibele baan? Tijdens de inloopavond adviseren wij je graag over de verschillende mogelijkheden die ActiVite jou kan bieden. Van hulp bij het huishouden tot wijkverpleegkundige en van de verpleeghuiszorg tot de thuiszorg. Onze collega’s zitten voor je klaar en praten je graag bij. Ook voor opleidingstrajecten vanuit onze ActiVite Academie ben je hier aan het juiste adres. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend.

Volgende inloopmiddag: dinsdag 27 september in Roelofarendsveen
Volgende inloopmiddag: dinsdag 27 september in Roelofarendsveen
Loop binnen tussen 17:30 en 19:30 uur bij verpleeghuis Hof van Alkemade (Schoolbaan 4, Roelofarendsveen). Zien we je daar?

Alle data

Dinsdag 27 september
17:30 – 19:30 uur
Verpleeghuis Hof van Alkemade, Roelofarendsveen

Donderdag 20 oktober
17:30 – 19:30 uur
Locatie Raadhuisplein, Alphen aan den Rijn

Dinsdag 8 november
17:30 – 19:30 uur
Steunpunt Uithoorn, Uithoorn

Donderdag 1 december
17:30 – 19:30 uur
Hoofdkantoor, Leiderdorp

Ontmoet onze recruiter

Weet jij het zeker en is ActiVite jouw toekomstige werkgever? Dan is er uiteraard ook een mogelijkheid om direct een gesprek te hebben met onze recruiter! Voor een soepel proces is het handig als je de volgende zaken meeneemt:

  • Je cv
  • Je legitimatiebewijs
  • Je diploma’s (of overgangsbewijs voor studenten)