Inloopavond

Kom over de vloer bij je nieuwe(?) werkgever

Regelmatig organiseren we een open inloopavond. Op deze avond kan je terecht met al je vragen over het werken en/of leren in de zorg. Loop je ook bij ons binnen? Wie weet loop je met een nieuwe baan naar buiten.

Contact
Onze recruiters helpen je graag.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als gediplomeerde zorgprofessional, overweeg je juist een carrièreswitch of ben je op zoek naar een flexibele baan? Tijdens de inloopavond adviseren wij je graag over de verschillende mogelijkheden die ActiVite jou kan bieden. Van hulp bij het huishouden tot wijkverpleegkundige en van de verpleeghuiszorg tot de thuiszorg. Onze collega’s zitten voor je klaar en praten je graag bij. Ook voor opleidingstrajecten vanuit onze ActiVite Academie ben je hier aan het juiste adres. Uiteraard allemaal geheel vrijblijvend.

Inloopmoment opleidingstraject

Als je overweegt een opleiding te volgen via ActiVite, dan kan het fijn zijn om vooraf een keer met een van onze praktijkopleiders te spreken. We hebben daarvoor twee inloopmomenten gepland:

  • Dinsdag 14 februari | 09.00 – 12.00 uur | ActiVite kantoor, Simon Smitweg 8 in Leiderdorp | Meld mij aan
Op dit moment zijn er geen algemene inloopavonden.
Op dit moment zijn er geen algemene inloopavonden.
Toch behoefte om de mogelijkheden te bespreken? Geen probleem! Een date met Ageeth is zo gemaakt. Samen kijken wij wat er mogelijk is.

Ontmoet onze recruiter

Weet jij het zeker en is ActiVite jouw toekomstige werkgever? Dan is er uiteraard ook een mogelijkheid om direct een gesprek te hebben met onze recruiter! Voor een soepel proces is het handig als je de volgende zaken meeneemt:

  • Je cv
  • Je legitimatiebewijs
  • Je diploma’s (of overgangsbewijs voor studenten)