Welke opleiding wil jij doen?

Kies de opleiding die bij jou past, solliciteer en start met werken en leren in februari 2024!

BBL-opleiding tot Verzorgende IG

⏲️24 uur betaald werken in de zorg + 4 uur betaald leren 🎓 1 dag per week naar school 💸 wij betalen je opleiding 📆 na ± 3 jaar ben je klaar

Als Verzorgende IG (individuele gezondheidszorg) leer je om cliënten te helpen met dingen die ze zelf niet meer kunnen, zoals eten, aan- en uitkleden, wassen en naar bed gaan. Ook leer je verpleegtechnische handelingen zoals het geven van injecties en het verzorgen van katheters. Je ondersteunt en begeleidt cliënten die zorg nodig hebben vanwege hun ziekte, beperking of leeftijd. Denk hierbij aan ouderen, mensen die moeten revalideren na een operatie en jongeren met een lichamelijke beperking.

BBL-opleiding tot Helpende

⏲️24 uur betaald werken in de zorg + 4 uur betaald leren 🎓 1 dag per week naar school 💸 wij betalen je opleiding 📆 na 1 – 2 jaar ben je klaar

Als Helpende zorg je ervoor dat ouderen zich thuis voelen in ons verpleeghuis. Tijdens de opleiding leer je hoe je een bewoner helpt bij het aankleden en eten. Ook leer je over voeding, ziektes en hoe om te gaan met bewoners van een verpleeghuis. Hoe merk je bijvoorbeeld signalen op en hoe moedig je bewoners aan om zelfstandig dingen te blijven doen? Ook leer je om je werk goed te organiseren.

Werken en leren, zo zit dat

  • Je krijgt een contract voor 28 uur per week. 24 uur daarvan werk je in de zorg. De overige 4 uur mag je betaald aan je opleiding besteden.
  • 1 dag per week ga je naar school: MBO Rijnland in Leiden. Dit is onbetaald en in je eigen tijd.
  • Je leert op je eigen niveau en in je eigen tempo.
  • ActiVite betaalt je opleiding en boeken.
  • Na je opleiding heb je gegarandeerd een betaalde baan in de zorg!

Enthousiast? Solliciteer dan nu, want VOL = VOL

  • Je kunt nu solliciteren voor de opleidingen die starten in februari 2024.
  • Solliciteren kan tot en met 15 november 2023.
  • Ben al enthousiast maar heb je nog vragen over de opleiding? Bel dan met de ActiVite Academie: 071 516 13 11 of stuur een mail naar academie@activite.nl.

Waar ga je werken?

Het werkgebied van ActiVite is groot. Hierdoor kun je altijd dicht bij huis werken. Hieronder vind je het totale gebied waar je in de thuiszorg of in een van onze 8 verpleeghuizen aan de slag kunt.

Dit is het unieke van ActiVite

ActiVite heeft als enige in de regio een compleet aanbod van zorg: van hulp bij het huishouden en gemaksdiensten tot zorg bij specifieke aandoeningen en verpleeghuiszorg. Zo krijgen onze cliënten op ieder moment de zorg die bij hen past en heb jij de keuze uit heel veel banen en afwisseling in je werk. Medewerkers staan bij ons op nummer 1! Wil je doorgroeien? Bij ActiVite vind je volop mogelijkheden hiervoor. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wij zijn er voor jou, want bij ActiVite doen we het SAMEN. Dat bij elkaar is het unieke van ActiVite! 

Deel deze pagina

Meer weten over alle mogelijkheden?
Bel of app met onze recruiter!
06-15638575