Verblijven in Noorderbrink

Saamhorigheid in Noorderbrink

Ondanks de wisselingen van bewoners is er een groot gevoel van saamhorigheid in Noorderbrink. Iedere keer als iemand de locatie hersteld kan verlaten, delen het personeel en de andere gasten in de vreugde. Veel mensen voelen zich direct thuis in Noorderbrink, door de warme sfeer die er hangt en hartelijkheid van de mensen die er werken.

Noorderbrink
Meer weten over locatie Noorderbrink?

In Noorderbrink wordt u gastvrij onthaald, of u hier nu komt herstellen of op bezoek komt. Noorderbrink heeft een gezellige huiskamer, waar activiteiten gehouden worden. Wij houden volop rekening met uw wensen: u houdt zelf de regie over uw zorg en uw dagindeling. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat u veilig kunt herstellen. Teammanager Meredith Heereveen staat voor u klaar om met haar team uw herstel zo snel mogelijk te laten verlopen.

Activiteiten

Het activiteitenprogramma van Noorderbrink is aangepast aan de tijdelijke bewoners: die zijn vaak wat jonger dan in andere verpleeghuizen. In de buurt zijn twee parken waar u van het groen kunt genieten. Op loopafstand vindt u de Herenhof, met horeca en kledingwinkels.

Lid worden van ActiVite Ledenorganisatie
ActiVite Ledenorganisatie biedt een ruim aanbod van cursussen, zoals Yoga 50+, Dansen is voor Iedereen!, Reanimatie en gebruik AED en een Opfriscursus Autorijden. Een leuke manier om te bewegen, te ontspannen of om andere mensen te ontmoeten. In verband met de drukke agenda’s van onze samenwerkende pedicures is het niet altijd mogelijk om op korte termijn een afspraak te plannen. Onze excuses voor het ongemak.