Verpleeghuis Rijnzate Alphen aan den Rijn

Riant wonen aan het Bospark

Rijnzate is onze nieuwste locatie, aan het prachtige Bospark. De 85 zorgappartementen van Rijnzate, zijn ontworpen voor de zorg van nu. Behalve de appartementen biedt Rijnzate ook plaats aan een huisartsenpraktijk, een apotheek, een steunpunt voor de thuiszorg, kantoren en een Ontmoetingscentrum.

Adresgegevens
Rijnzate
Magnoliastraat 16
2404 VT Alphen aan den Rijn
Woonvormen
  • Zorgappartementen
Teammanager

Marja Veelenturf

(0172) 494 813
Team Manager

Uw ruime appartement

Voor alle zorg die ActiVite biedt, is het uitgangspunt dat u zo lang mogelijk zelf de regie in handen houdt. In locatie Rijnzate is dit ook zeker het geval. Of u hier nu komt wonen omdat u ondersteuning nodig heeft op het gebied van zorg of van welzijn; we doen er alles aan zodat uw leven de moeite waard blijft. De ruime individuele appartementen in Rijnzate bieden daar ook alle gelegenheid voor, bijvoorbeeld door de multifunctionele ruimte in uw appartement. Hierdoor kunt u logees ontvangen of uw hobby blijven uitoefenen. Het prachtige balkon voegt alleen maar toe aan dit woonplezier.

Gezelligheid

Ook wanneer u graag anderen opzoekt, biedt Rijnzate volop mogelijkheden. Op het gezellige centrale Magnoliaplein kunt u (eventueel met uw gasten) heerlijk genieten van een wandeling. Door de verschillende andere diensten die in het gebouw worden aangeboden, is er altijd een prettig gevoel van beweging. Iedere etage heeft een centraal gelegen gezamenlijke huiskamer, waar u kunt eten, activiteiten kunt doen (zoals een spelletje of televisie kijken) en de gezelligheid kunt zoeken.

Ervaringen

Bewoner meneer Splinter, vertelt: “Het gebouw is prachtig met die mooie entree. Mijn appartement is licht en met twee slaapkamers echt groot. We wonen naast het Bospark en aan de rand van het centrum, dus je bent overal zo. Thuis zou ik het in mijn eentje niet gered hebben. Hier bij ActiVite kan ik 100 worden.”

Cliëntenraad
Wilt u betrokken worden bij het reilen en zeilen van deze locatie? Kom bij de locale cliëntenraad!
Werken in Rijnzate
Werken in Rijnzate
Iedere dag met een mooi verhaal naar huis
Vrijwilliger in Rijnzate
Vrijwilliger in Rijnzate
Maak het verschil voor de bewoners
Zorg nodig?
Voor al uw vragen over zorg, gezondheid en welzijn kunt u ons bellen of mailen
Bel (071) 516 14 15