Wonen met zorg

Wij geloven dat mensen het gelukkigst zijn als ze zoveel als mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leven. Natuurlijk heeft wonen met zorg daar invloed op, maar wat ons betreft zo weinig mogelijk. ActiVite gelooft in persoonlijke zorg, waarbij de kwaliteit van leven en sterven van de cliënt centraal staat.

Hulp nodig?
Meer informatie nodig over aanmelden voor één van onze verpleeghuizen?

Een veilige plek

Onze verpleeghuizen zijn een veilige plek voor u wanneer u niet meer volledig zelfstandig kunt wonen, omdat u lichamelijk of geestelijk achteruit gaat. Wanneer het noodzakelijk is dat er de hele dag zorg voor u in de buurt is. ActiVite biedt deze zorg in acht verpleeghuizen. Als u in een van onze verpleeghuizen komt wonen, blijft u zoveel mogelijk zelf of met de hulp van uw familie doen. Bij alles wat niet meer lukt, ondersteunen we u graag. We vinden het belangrijk dat u vertrouwen in ons team heeft, dat u het gevoel heeft dat u in goede handen bent en dat u weet waar u terecht kunt met uw vragen.

Een fijn leven

Bij ons staat u centraal. U bepaalt hoe u uw leven wilt inrichten, ook als u in een verpleeghuis woont. Om er achter te komen welke doelen, dromen en mogelijkheden u heeft, gaan we zo snel mogelijk met elkaar in gesprek. We willen u en uw familie graag leren kennen, want alleen dan kunnen we de best mogelijke zorg bieden en een prettige omgeving creëren. Zo houdt u plezier in het leven, op een manier die bij u past.

Goede zorg is maatwerk. Daarom investeren we veel in de kennis en kunde van onze medewerkers. Daarnaast zorgen we er voor dat we expertise in huis hebben om u goed te ondersteunen. Zo hebben we ons in het bijzonder verdiept in thema’s als dementie, wondzorg en palliatieve zorg. In de regio doen we daar samen met andere zorgaanbieders ook onderzoek naar. Zo heeft u de best mogelijke zorg altijd binnen handbereik.

Expertise
Expertise
ActiVite heeft een eigen behandeldienst: een team van experts die betrokken zijn bij de behandeling en zorg van cliënten die in een locatie van ActiVite wonen.
Hoe komt u in aanmerking voor wonen met zorg?
Hoe komt u in aanmerking voor wonen met zorg?
Wanneer u in een zorgappartement of groepswoning van één van onze verpleeghuizen wilt wonen, heeft u een indicatie van het CIZ nodig.