Zorg thuis

Het breedste aanbod in de regio

Welke zorgvraag u ook heeft: ActiVite kan u ermee helpen. Wij bieden het meest brede zorgpakket in de regio: van Hulp bij het Huishouden tot nachtzorg en terminale zorg. Daarnaast kunt u ook voor de meest ingewikkelde zorg bij ons terecht. Onze wondspecialisten, casemanagers dementie en de professionals uit het specialistenteam zijn experts in hun vak en helpen u zo snel mogelijk verder.

Contact
Heeft u thuiszorg nodig? U kunt zelf rechtstreeks zorg bij ons aanvragen.

Volledig Pakket Thuis
Volledig Pakket Thuis
Heeft u een Wlz-indicatie en voor langere tijd verzorging, ondersteuning en begeleiding nodig? En wilt en kunt u het liefst in uw eigen huis blijven? Dat kan met een Volledig Pakket Thuis (VPT).

Werkgebied

werkgebied

Kosten en vergoeding

Wanneer u kiest voor ActiVite vergoedt de verzekeraar of de gemeente de zorg in de meeste gevallen. Er zijn drie vergoedingen waar u mogelijk aanspraak op kunt maken. Lees verder

Langer zelfstandig met beeldzorg
Langer zelfstandig met beeldzorg
Beeldzorg is een vernieuwde manier van zorg, die cliënten helpt langer zelfstandig te blijven en het leven zó in te richten dat zij er plezier aan beleven.
Veelgestelde vragen
Hoe kan ik thuiszorg aanvragen?
U kunt zelf thuiszorg bij ons aanvragen. Bel daarvoor naar (071) 516 14 15.
Hoe vraag ik thuisbegeleiding aan?
Voor Thuisbegeleiding heeft u een Wlz-indicatie of een indicatie van de gemeente nodig. Bij uw gemeente kunt u Thuisbegeleiding aanvragen aan het Wmo-loket. Samen met het sociaal wijkteam (voor mensen boven de 18 jaar) of het Jeugd- en Gezinsteam (voor gezinnen met kinderen onder de 18 jaar) bepaalt u welke begeleiding u nodig heeft.
Hoe wijzig ik het tijdstip van de zorg?
U kunt het tijdstip van uw zorg veranderen door te bellen met de planning via (071) 516 14 15.
Wordt de thuiszorg vergoed?
Wanneer u kiest voor ActiVite vergoedt de verzekeraar of de gemeente de zorg in de meeste gevallen voor u. Lees hier verder.
Uit het ziekenhuis, en dan?
Uit het ziekenhuis, en dan?
U wordt ontslagen uit het ziekenhuis en weet dat u na thuiskomst nog professionele zorg nodig heeft. Hoe pakt u dat aan?
Lid worden
ActiVite Ledenorganisatie helpt u langer zelfstandig thuis te wonen. Met (korting op) diensten aan huis, cursussen en producten van onze partners. Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal het tijdschrift Thuis & Actief. Word nu ook lid en ontdek wat de Ledenorganisatie voor u kan betekenen!
(071) 516 14 15