Mindful Walk

In beweging komen

De Mindful Wandelcoaches helpen mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Bewegen zonder prestatiedruk, met gebruik van ademhalingstechnieken, mindfulness en mentale coaching in de buitenlucht. Dat is Mindful Walk: niet zweverig, maar met beide benen op de grond.

Aanvullende informatie
Ledenprijs € 85,50
Niet-leden € 95,-
Speciaal voor leden:
• Gratis kennismakingsclinic van 90 minuten.
• 10% korting op 5-weekse cursus
(5 lessen van 90 minuten).

Bewegen in de buitenlucht

Als je iets wilt veranderen in je leven, dan zul je in beweging moeten komen. Lekker naar buiten gaan, zorgt ervoor dat je rust in je hoofd en je lijf terugvindt. Tijdens het wandelen staan we soms letterlijk stil om verschillende oefeningen te doen die aansluiten op de coachvraag.

Voor wie?

Voor iedereen die beter met stress wil leren omgaan en naar een gezonde geest in een gezond lichaam streeft. Mindful Walk draagt positief bij als je elders een traject volgt dat gericht is op emotioneel, mentaal of fysiek herstel. En ook voor mensen die preventief willen investeren in hun eigen welzijn om uitval te voorkomen. Resultaat: rust in je hoofd, fun en meer energie!

Toch nog een vraag?
Toch nog een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!

Locaties en aanmelden

Mindful Walk organiseert clinics en cursussen in de hele land. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op een van de onderstaande locaties in onze regio.

Lid worden van ActiVite Ledenorganisatie
ActiVite Ledenorganisatie biedt een ruim aanbod van cursussen, zoals Yoga 50+, Dansen is voor Iedereen!, Reanimatie en gebruik AED en een Opfriscursus Autorijden. Een leuke manier om te bewegen, te ontspannen of om andere mensen te ontmoeten.