Werken bij ActiVite

Welkom nieuwe collega!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gediplomeerde zorgprofessional? Of overweeg jij juist een carrièreswitch richting de ouderenzorg? In de zorg is veel mogelijk, op het vlak van opleidingsniveau, uren en werkplek.

Laat iets van je horen
Neem contact op met de recruiter!

Waarom kiezen voor ActiVite?

Als je kiest om als gediplomeerde zorgprofessional voor ActiVite te gaan werken, weet je dat je kiest voor een professionele organisatie die in alles gaat voor kwaliteit. We hebben een breed zorgaanbod, omdat dat voor de cliënt prettig is: in elke fase kunnen we aansluiten bij wat hij of zij nodig heeft. En ook voor jou is dat fijn: je kunt bijvoorbeeld makkelijker switchen tussen de verschillende soorten zorg. Wil je een andere functie? Vaak is dat ook mogelijk. We stimuleren doorgroeien en doorleren, wat je vaak zelfs kunt doen op onze eigen ActiVite Academie, of anders bij onze partners MboRijnland en Windesheim.

Advies nodig?
Advies nodig?
Een afspraak met een recruiter is zo gemaakt. Samen kijken wij wat er voor jou mogelijk is!

Ambitie

Als je ambitieus bent, zit je goed als je bij ActiVite gaat werken. Dat blijkt ook uit de vele gebieden waarin we ons expert mogen noemen: we zetten onze tanden in deze onderwerpen en zorgen ervoor dat we er de beste in worden. Dat mag ons best iets kosten in tijd, menskracht en middelen. Maar uiteindelijk geloven we dat dit de beste zorg oplevert voor onze cliënten en de mooiste banen voor onze collega’s. Leg jij de lat net zo hoog als wij? Dan krijg je geen spijt als je kiest voor ActiVite!

Inloopavonden 2023
Wil jij laagdrempelig in gesprek over een baan bij ActiVite? Kom naar één van onze inloopmomenten!
Veelgestelde vragen
Is het mogelijk om bij ActiVite stage te lopen?
Ja, het is zeker mogelijk om stage te lopen bij ActiVite. Je kunt een verzoek doen om voor een stageplaats in aanmerking te komen. Mail voor meer informatie naar academie@ActiVite.nl
Is werk in de zorg te combineren met een gezin?
Absoluut! Denk bijvoorbeeld eens aan de functie Hulp bij het Huishouden. Dat is een mooie, zelfstandige baan met veel vrijheid. In overleg met de cliënt kun je schuiven in je werkdagen en werktijden als dat nodig is. Bovendien is het vaak een vast adres dicht bij je in de buurt zodat er weinig tijd verloren gaat aan reizen. Ook als verzorgende en verpleegkundige zijn er veel mogelijkheden in uren en werkdagen. Samen met jou kijken we naar een zo passend mogelijke balans tussen werk en privé.
Kan ik aan de slag zonder diploma’s?
Jazeker, niet voor alle functies is een diploma een vereiste. Denk bijvoorbeeld aan Hulp bij het Huishouden of Medewerker Huiskamer. Maar als je verder wilt in de zorg, kun je ook overwegen te solliciteren op een opleidingsvacature. Dan werk en leer je tegelijk, en krijg je ook meteen salaris! De ActiVite Academie start regelmatig opleidingen, die ook geschikt zijn voor mensen zonder vooropleiding. Kijk hier voor de actuele vacatures voor leer-werktrajecten.
Kan ik bij ActiVite terecht voor vakantiewerk of ander tijdelijk werk?
Ja, bij ActiVite hebben we regelmatig plek voor vakantiewerkers of tijdelijke krachten, voor zowel in de zorg als op kantoor. ActiVite heeft daarom een eigen flexbureau: Zorgtalent. Heb je interesse in vakantiewerk of ander tijdelijk werk bij ActiVite, dan kun je contact opnemen met een van de medewerkers van Zorgtalent via (071) 516 23 90.
Kan ik mijn vragen ook face-to-face aan iemand stellen?
Uiteraard! Je bent van harte welkom op onze inloopavonden. Daarnaast kun je altijd een afspraak maken met onze recruiter voor een kop koffie.
Kan ik een open sollicitatie sturen naar ActiVite?
Zeker! Als je een open sollicitatie stuurt naar werkbank@activite.nl komt die binnen bij onze recruiter Ageeth. Zij neemt dan op korte termijn contact met je op en kan al je vragen over werken in de zorg en bij ActiVite beantwoorden.
Kan ik solliciteren met een buitenlands diploma?
Ja, de vacatures van ActiVite staan open voor iedereen die voldoet aan de kwalificaties van de betreffende functie. Voor een aantal functies geldt dat medewerkers met een buitenlands diploma een registratie moeten aanvragen. Daarnaast is voor alle functies ook mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal vereist. Buitenlands gediplomeerden die (nog) geen registratienummer hebben, kunnen contact opnemen met het RIBIZ (registratie en informatie beroepsbeoefenaren in de zorg) via info@ribiz.nl
Kunnen jullie mij helpen als mijn BIG-registratie is verlopen?
Jazeker, laat je er niet van weerhouden om te solliciteren op een van onze vacatures. Als je weer als verpleegkundige aan de slag wilt gaan, vergoedt ActiVite je BIG-herregistratie! Lees hoe ActiVite helpt met je herregistratie.