Kom ook werken bij ActiVite!

Ben jij als gediplomeerde zorgprofessional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Studeer je en wil je een bijbaan in de zorg? Wil je werken en leren omdat je wilt starten in de ouderenzorg? Bij ActiVite vind je jouw ideale baan!

Meer weten over alle mogelijkheden?
Bel of app met onze recruiter!

Waarom kiezen voor ActiVite?

Bij ActiVite sta jij op 1 🏆

Zonder jou geen goede zorg! Jij maakt het verschil voor onze cliënten. Daarom sta jij op bij ons op 1 en dat laten we ook merken.

Flexibel werken zoals jij dat wilt 📋

We hebben een breed aanbod van zorg. Hierdoor kun je makkelijk switchen tussen thuiszorg en verpleeghuiszorg. Werken waar en wanneer jij dat wilt!

Doorgroeien en doorleren 🌱

Doorleren via onze eigen ActiVite Academie of bij onze partners MboRijnland en Windesheim? Specialiseren binnen een van onze expertises? Bij ActiVite kan het!

Advies nodig?
Advies nodig?
Bespreek gewoon met onze recruiter wat er voor jou mogelijk is. Bel of app naar 06-15638575 of maak een afspraak via de button 👇
Veelgestelde vragen
Is het mogelijk om bij ActiVite stage te lopen?
Ja, het is zeker mogelijk om stage te lopen bij ActiVite. Je kunt een verzoek doen om voor een stageplaats in aanmerking te komen. Mail voor meer informatie naar academie@ActiVite.nl
Is werk in de zorg te combineren met een gezin?
Absoluut! Denk bijvoorbeeld eens aan de functie Hulp bij het Huishouden. Dat is een mooie, zelfstandige baan met veel vrijheid. In overleg met de cliënt kun je schuiven in je werkdagen en werktijden als dat nodig is. Bovendien is het vaak een vast adres dicht bij je in de buurt zodat er weinig tijd verloren gaat aan reizen. Ook als verzorgende en verpleegkundige zijn er veel mogelijkheden in uren en werkdagen. Samen met jou kijken we naar een zo passend mogelijke balans tussen werk en privé.
Kan ik aan de slag zonder diploma’s?
Jazeker, niet voor alle functies is een diploma een vereiste. Denk bijvoorbeeld aan Hulp bij het Huishouden of Medewerker Huiskamer. Maar als je verder wilt in de zorg, kun je ook overwegen te solliciteren op een opleidingsvacature. Dan werk en leer je tegelijk, en krijg je ook meteen salaris! De ActiVite Academie start regelmatig opleidingen, die ook geschikt zijn voor mensen zonder vooropleiding. Kijk hier voor de actuele vacatures voor leer-werktrajecten.
Kan ik bij ActiVite terecht voor vakantiewerk of ander tijdelijk werk?
Ja, bij ActiVite hebben we regelmatig plek voor vakantiewerkers of tijdelijke krachten, voor zowel in de zorg als op kantoor. ActiVite heeft daarom een eigen flexbureau: Zorgtalent. Heb je interesse in vakantiewerk of ander tijdelijk werk bij ActiVite, dan kun je contact opnemen met een van de medewerkers van Zorgtalent via (071) 516 23 90.
Kan ik mijn vragen ook face-to-face aan iemand stellen?
Uiteraard! Je bent van harte welkom op onze inloopavonden. Daarnaast kun je altijd een afspraak maken met onze recruiter voor een kop koffie.
Kan ik een open sollicitatie sturen naar ActiVite?
Zeker! Als je een open sollicitatie stuurt naar werkenbij@activite.nl, komt die binnen bij onze recruiters. Zij nemen dan op korte termijn contact met je op en kunnen al je vragen beantwoorden over werken in de zorg en bij ActiVite.
Kan ik solliciteren met een buitenlands diploma?
Ja, de vacatures van ActiVite staan open voor iedereen die voldoet aan de kwalificaties van de betreffende functie. Voor een aantal functies geldt dat medewerkers met een buitenlands diploma een registratie moeten aanvragen. Daarnaast is voor alle functies ook mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal vereist. Buitenlands gediplomeerden die (nog) geen registratienummer hebben, kunnen contact opnemen met het RIBIZ (registratie en informatie beroepsbeoefenaren in de zorg) via info@ribiz.nl
Kunnen jullie mij helpen als mijn BIG-registratie is verlopen?
Jazeker, laat je er niet van weerhouden om te solliciteren op een van onze vacatures. Als je weer als verpleegkundige aan de slag wilt gaan, vergoedt ActiVite je BIG-herregistratie! Lees hoe ActiVite helpt met je herregistratie.