Je nieuwe baan bij ActiVite

Ons introductieprogramma

We kunnen ons goed voorstellen dat een nieuwe baan in een nieuwe organisatie spannend kan zijn. Daarom willen we je zo goed mogelijk op weg helpen. Je allereerste dag is je introductiedag, het startsein van jouw eerste 100 dagen bij ActiVite. Onze personeelsadministratie stuurt je alle details over waar jij moet zijn en hoe deze introductiedag eruit komt te zien.

Contact
We praten je graag bij over ons introductieprogramma.

Waarom 100 dagen?

In deze eerste 100 dagen van je nieuwe baan bieden we jou een programma aan, waarin je de organisatie goed leert kennen. Je maakt kennis met alles wat we te bieden hebben voor jou, en natuurlijk ook voor je cliënt. In deze periode ondersteunt en begeleidt jouw ‘buddy’ je zoveel mogelijk. Wij geloven er namelijk in dat wanneer jij de juiste handvatten krijgt om te werken vanuit jouw vakmanschap, de cliënt de beste zorg ervaart en jij goed en snel bent ingewerkt.

Maatwerk

Iedereen heeft eigen kwaliteiten en talenten, daarom maken we het vervolg van het 100 dagen programma volledig op maat. Heb jij behoefte aan bijscholing? Dan kun je je aansluiten bij een van de bijeenkomsten die de ActiVite Academie organiseert. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

  • Jouw vakmanschap, professioneel gedrag en kwaliteit van zorg
  • Zorginhoudelijke kwaliteit
  • Werkwijzen in het primaire proces
  • Veilige zorg
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden
Als medewerker van ActiVite ben je waardevol. Zowel voor de cliënt als voor de organisatie. ActiVite staat voor goed werkgeverschap en dit laten we op verschillende manieren zien.

Samen voor de beste zorg

Naast het eventueel verfrissen van je kennis en vaardigheden, ga je natuurlijk ook aan de slag in misschien wel het leukste gedeelte van je nieuwe baan; de praktijk! Mocht je daarbij tegen dingen aanlopen, dan kun je altijd terugvallen op jouw ‘buddy’. Daarnaast organiseren wij regelmatig intervisiebijeenkomsten. In deze bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met collega’s. Zo houd je elkaar scherp en blijf je groeien in je functie. En werken we met elkaar aan ons doel: samen voor de beste zorg.

Je weg gevonden

Na de eerste 100 dagen… hopen wij dat jij al aardig je weg hebt gevonden in je nieuwe baan bij ActiVite. We gaan ervan uit dat je nu met jouw vakmanschap kan bijdragen aan de beste zorg voor onze cliënten. Omdat jouw ontwikkeling na deze 100 dagen uiteraard niet stopt, nodigen we je regelmatig uit voor (bij)scholingen. Dit kun je te allen tijde zelf ook aangeven bij jouw leidinggevende wanneer je hier behoefte aan hebt.