Lid van ActiVite

Wij zijn er voor jou

Ben je lid van ActiVite, dan kun je met korting gebruikmaken van verschillende services die we aanbieden. Zo kun je met korting meedoen aan activiteiten: van sportlessen, creatieve workshops tot leerzame bijeenkomsten. Je kunt ook hulp inschakelen van bijvoorbeeld een klusser, kapper, executeur of techneut. Zij zijn onze betrouwbare partners waar je (vaak voor een lager tarief) terecht kunt.

Meld je online aan
Of bel ons, we zijn bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 - 14.00 uur.

Wat bieden we?

Word lid en maak het dagelijkse leven makkelijker, gezelliger en actiever. ActiVite ondersteunt je voor € 25,50 per jaar op het gebied van activiteit, gezondheid, zelfstandig wonen, veiligheid, sociaal contact en samen met en voor elkaar. Je vindt bij ons allerlei cursussen, handige gemaksdiensten en veel korting op verschillende producten, diensten en uitjes. En je krijgt vier keer per jaar het magazine thuisgestuurd!

Werf een nieuw lid en ontvang een VVV-cadeaukaart ter waarde van € 10. Vul hier het formulier in!


ActiVite, het magazine voor onze leden

Vier keer per jaar brengen we je via het magazine op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ActiVite, bespreken actuele onderwerpen in de zorg en laten de leukste en beste activiteiten en kortingen van onze samenwerkingspartners zien.