Thuiszorgwinkel Vegro

Vegro wil net als ActiVite een positieve bijdrage leveren aan je leven. Daarom kijkt de organisatie naar wat je nog wél kan; hierbij staat jouw persoonlijke veerkracht centraal. Vegro helpt bij het zo comfortabel mogelijk maken van je leven.

Aanvullende informatie
Leden krijgen 10% korting op het assortiment op vertoon van de ledenpas.

Lenen, huren of kopen

Voor het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen en verpleegartikelen kun je terecht bij de thuiszorgwinkels van Vegro. Op vertoon van je ledenpas krijg je 10% korting op het assortiment in de thuiszorgwinkels in Alphen aan den Rijn, Leiden en Leiderdorp.

Als je online wilt winkelen, kun je via ActiVite Ledenorganisatie een code opvragen en zo gebruikmaken van de 10% korting!

Mobiliteitspakket inclusief bij de ActiVite Ledenpas

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Vroeger kreeg je, als je bijvoorbeeld je been brak, vanzelfsprekend krukken of een looprek. Sinds enige tijd wordt dit niet meer vergoed door de zorgverzekeraar en moet je de hulpmiddelen zelf huren of kopen. Leden van ActiVite Ledenorganisatie kunnen zonder kosten gebruik maken van het mobiliteitspakket: op vertoon van je ledenpas kun je maximaal 13 weken gratis krukken, een rollator of een looprek lenen.

Voorwaarden: de korting geldt alleen op vertoon van de ActiVite Ledenpas en mag één keer per jaar jaar, per gezin worden gebruikt.

Toch nog een vraag?
Toch nog een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!

Vestigingen