Hoe gaat ActiVite om met corona?

Maatregelen

Als zorgorganisatie neemt ActiVite haar verantwoordelijkheid als het gaat om besmettelijke ziekten. Direct na het uitbreken van het coronavirus, begin 2020, heeft ActiVite een commissie samengesteld die belast is met het in werking stellen van de benodigde maatregelen. Hierbij volgt ActiVite de laatste richtlijnen van het RIVM en de GGD. Bovendien neemt ActiVite extra maatregelen bij groepen met een verhoogd risico.

Vragen?
Wanneer u vragen heeft over hoe ActiVite omgaat met het corona-virus, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!
Help verspreiding voorkomen

Om het verspreiden van corona zoveel mogelijk te voorkomen, vragen wij u zich aan de afspraken te houden wanneer u Thuiszorg of Hulp bij het Huishouden van ActiVite krijgt. Deze afspraken kunt u lezen door op onderstaand blok ‘Thuiszorg en Hulp bij het huishouden tijdens corona’ te klikken. Laat u zich testen op corona? Neem voor de test contact op met ActiVite (071) 516 14 15.

We doen het samen

Uiteraard worden de besluiten vanuit de overheid nauwlettend in de gaten gehouden. Ook is ActiVite actief betrokken bij alle vormen van regionaal overleg en worden medewerkers up-to-date gehouden over de laatste (veiligheids)maatregelen.

We beseffen heel goed dat corona een grote invloed heeft op iedereen, dus ook op u. Ook in deze periode willen we u de zorg- en dienstverlening bieden die u nodig heeft. Daar doen we alles aan. We rekenen daarbij op uw medewerking, zodat onze medewerkers ook de komende periode op een veilige manier zorg kunnen blijven bieden. Zo voorkomen we met elkaar dat corona zich verder verspreidt.