Jouw arbeidsvoorwaarden

Hoe laten we zien dat je waardevol bent?

Als medewerker van ActiVite ben je waardevol voor de cliënt én de organisatie. Dat merk je aan onze secundaire arbeidsvoorwaarden en onze doorgroeimogelijkheden. Die laten zien dat je aan ActiVite een goede werkgever hebt.

Contact
Heb je vragen over onze arbeidsvoorwaarden?

Jouw arbeidsvoorwaarden

Bij ActiVite krijg je als medewerker goede arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je, naast je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering. Die betalen we al in november uit. ActiVite is aangesloten bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, zodat je automatisch pensioen opbouwt als je bij ons in dienst bent. Daarnaast heeft ActiVite een reiskostenregeling. We geven je ook korting op je ziektekostenverzekering bij Zorg en Zekerheid en op je maandpremie als je een verzekering afsluit bij Centraal Beheer Achmea.

Volop opleidingsmogelijkheden

We vinden het belangrijk om in jouw toekomst te blijven investeren. Daarom hebben we een breed aanbod op het gebied van opleidingen en cursussen. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen door middel van het volgen van een opleiding? Ben jij ambitieus en wil je graag doorgroeien in een functie? De ActiVite Academie staat voor je klaar.

Ervaringen
Via ActiVite kreeg ik korting op een nieuwe fiets. Dus heb ik mijn degelijke moederfiets geruild voor een licht en sportief exemplaar. Ik fiets nu iedere werkdag naar het werk en voel me beter dan ooit!
Leontine van Dijk, adviseur communicatie en marketing

Meerkeuzesysteem

“Zoveel mensen, zoveel wensen.” ActiVite wil zo goed mogelijk rekening houden met de wensen van ruim 2500 medewerkers. Daarom hebben we voor onze medewerkers het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKS) ontwikkeld. Dit meerkeuzesysteem maakt het mogelijk om de ene arbeidsvoorwaarden te ruilen tegen andere arbeidsvoorwaarden. Wanneer je een nieuwe fiets wilt, kun je bijvoorbeeld in ruil hiervoor een deel van jouw vakantie-uren inleveren. Heb jij het goede voornemen om meer te gaan bewegen? Dan kan het bedrijfsfitnessabonnement iets voor je zijn. Zo kan iedereen zijn eigen arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen, een pakket dat het beste bij jouw persoonlijke omstandigheden en wensen past. Uiteraard wel binnen het kader van jouw arbeidscontract en de cao VVT.

Welke mogelijkheden biedt het meerkeuzesysteem bijvoorbeeld nog meer?

  • Extra salaris
  • Extra scholing
  • Kopen van extra vakantie-uren