Hoe Flex wil je zijn?

Flexwerken bij ActiVite

Flexwerken bij ActiVite betekent zoveel werken als jij wilt, wanneer jij wilt. Zodat je genoeg tijd overhoudt om te sporten, te relaxen, je studie en andere dingen die jij belangrijk vindt. Via het systeem van ons flexbureau Zorgtalent zie jij welke diensten er beschikbaar zijn in de verpleeghuizen en bij de cliënten van ActiVite. Je geeft online aan welke dienst je wilt werken en dat is dat. Jij blij, wij blij.

Ontvang een strandlaken
Meld je aan en geniet van de Zon en de Zee met jouw Zorg strandlaken!

We hebben voldoende werk voor je!

Om erachter te komen voor welk soort werk jij de diensten in kunt vullen, drinken we graag eerst een drankje met je. Maar maak je geen zorgen: ook zonder diploma’s hebben we genoeg werk voor je! Neem contact op met Zorgtalent en ontdek hoeveel vrijheid flexwerken bij ActiVite geeft!

Sophie, medewerker via Zorgtalent
Sophie, medewerker via Zorgtalent
“Dankzij mijn flexibele werkuren kan ik mijn baan en studie prima combineren en heb ik ook genoeg geld om mijn studie en woning te betalen”

Toch nog een vraag?

Flexibel werken als oproepkracht in de zorg, dat kan bij Zorgtalent. Daarbij kun je zelf bepalen hoeveel en wanneer je wilt werken. Heb je toch nog een vraag? Neem gerust contact op! We helpen je graag.