Flexwerken bij ActiVite

De beste bijbaan in de buurt!

Je bent opzoek naar een bijbaan met flexibele werkuren en waarbij je het gevoel hebt dat je iets nuttigs doet. Een lekker salaris is daarbij een dikke plus. Bij ActiVite ben je aan het goede adres. 🙌

Vind jouw bijbaan
Benieuwd wat jij kan bijdragen aan de zorg? Bel met onze recruiters voor de perfecte bijbaan 👇

Waarom je bij ActiVite wilt werken

ActiVite is de meest innovatieve zorgorganisatie bij jou in de buurt. Bij ons kun je werken in verpleeghuiszorg, thuiszorg en hulp bij het huishouden. En wij zoeken jou!

  • Flexibele werktijden (vanaf 3 uur p/w)
  • Breng een glimlach op het gezicht van onze cliënten/bewoners 🥰
  • Waardevolle werkervaring in de zorgsector

Verdien meer dan je vrienden

Dankbaar werk is natuurlijk belangrijk, maar je portemonnee wil ook wat. Je glas vult zich niet vanzelf en in het zomerseizoen wil je wel je vaste plek bij je favoriete strandtent behouden. Met andere woorden; een goed salaris is een must. Gelukkig is dat geen probleem bij ActiVite. Bij ons verdien je minimaal € 12,40 bruto p/u. 💸🤑

Bovenop je bruto salaris komt nog vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en reiskostenvergoeding. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ook niet verkeerd: je ontvangt bijvoorbeeld een flinke korting op bioscoop- en theaterkaartjes en op je zorgverzekering.

Voor welke flexbaan ga jij?

Maxime vond haar perfecte bijbaan bij ActiVite
Maxime vond haar perfecte bijbaan bij ActiVite
"Ik kan deze bijbaan prima combineren met mijn studie psychologie."

Iedereen is welkom

Bij ActiVite is iedereen welkom, ongeacht leeftijd, geslacht, geloofsovertuiging, seksuele geaardheid, culturele achtergrond, beperkingen of opleiding. Meer dan 2.500 collega’s werken aan één gezamenlijk doel: samen gaan wij voor de beste zorg.