Flexwerken bij ActiVite

Werken wanneer en hoeveel jij wilt

Flexwerken bij ActiVite betekent zoveel werken als jij wilt, wanneer jij wilt. Zodat je genoeg tijd overhoudt om te sporten, te relaxen, je studie en andere dingen die jij belangrijk vindt. Via een roostersysteem zie jij welke diensten er beschikbaar zijn in de verpleeghuizen en bij de cliënten in de thuiszorg van ActiVite. Je geeft online aan welke dienst je wilt werken en dat is dat. Jij blij, wij blij.

Kom bij ons werken
Schrijf je in en word onze nieuwe collega in de zorg!

Een baan die past bij jouw levensstijl

Hoe ziet jouw ideale baan in de zorg eruit? Vast of flexibel? Bij ActiVite bepaal jij! Dat betekent zoveel werken als je wilt, wanneer je wilt. Zo houd je genoeg tijd over voor de dingen die jij belangrijk vindt! Wij weten namelijk dat geen zorgprofessional hetzelfde is. Alleen jij weet hoe je vorm wilt geven aan je werkweek.

Flexibel vs Vast

Flexibel werken betekent dat jij de touwtjes in handen hebt. Wisselend rooster? Je hebt inzicht in open diensten en kunt je aanmelden op de momenten die jou het beste uitkomen. Liever vaste uren, stabiel salaris én volop doorgroeimogelijkheden? Dan ben jij het type voor Vast.

Om erachter te komen voor welk soort werk jij de diensten in kunt vullen, drinken we graag eerst een kop koffie met je. Maar maak je geen zorgen: ook zonder diploma’s hebben we genoeg opties voor je! Neem contact op met onze recruiter en ontdek hoeveel vrijheid flexwerken bij ActiVite geeft!

Sophie, flexer bij ActiVite
Sophie, flexer bij ActiVite
“Dankzij mijn flexibele werkuren kan ik mijn baan en studie prima combineren en heb ik ook genoeg geld om mijn studie en woning te betalen.”

Toch nog een vraag?

Flexibel werken als oproepkracht in de zorg, dat kan bij ActiVite. Daarbij kun je zelf bepalen hoeveel en wanneer je wilt werken. Heb je toch nog een vraag? Neem gerust contact op! We helpen je graag.