Hoe ziet jouw ideale baan eruit?

Bij ActiVite kun je zowel in de thuiszorg als in de verpleeghuiszorg werken, of in een combinatie van beide. Wat heeft jouw voorkeur? We horen het graag!

Verzorgende IG

💶 maximaal € 3.502,58 bruto per maand (fulltime) 🎓 mbo

In de thuiszorg ga je als verzorgende IG bij de cliënten langs in hun eigen huis. Jij bent te gast en dat maakt het werk uniek en erg persoonlijk. Je focust je op de zelfredzaamheid van de cliënt en samen zoek je naar de balans. Je komt in je werk een grote variatie ziektebeelden en cliënten tegen. In de verpleeghuiszorg werk je samen met je collega’s en begeleid en ondersteun je de bewoners. Samen zorgen jullie ervoor dat zij fijn wonen bij ons. Jij weet welke ondersteuning er wanneer nodig is en je houdt de wensen en behoeften goed in de gaten. Je kunt ook als Verzorgende IG Nachtzorg aan de slag, zowel in de thuiszorg als in het verpleeghuis. In de thuiszorg bied je persoonlijke en passende zorg in de laatste levensfase. Je concentreert je vooral op het bieden van comfort en rust. In het verpleeghuis heb je een belangrijke rol in het bewaken van rust en veiligheid. Veranderingen signaleer je en je handelt hier adequaat naar.

Verpleegkundige Thuiszorg & Nachtzorg

💶 maximaal € 3.848,27 bruto per maand (fulltime thuiszorg) / maximaal € 4.370,94 bruto per maand (fulltime nachtzorg) 🎓 mbo/hbo

In de thuiszorg verricht je verpleegkundige en begeleidende taken bij onze cliënten thuis. Dat kunnen jonge en oudere cliënten zijn die net uit het ziekenhuis zijn ontslagen en kortdurende zorg nodig hebben maar ook cliënten met een chronische ziekte of oncologische of neurologische aandoeningen. Je probeert daarbij de zelfredzaamheid zoveel mogelijk te stimuleren. Je voert verpleegkundige interventies uit en ondersteunt je collega’s in complexe situaties in de zorgverlening. Werk je graag in de nacht? Dan kun je als verpleegkundige acute nachtzorg verlenen in de thuiszorg.

Helpende Plus

💶 maximaal € 3.013,60 bruto per maand (fulltime) 🎓 mbo

Als Helpende Plus help je cliënten en bewoners om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te behouden en je ondersteunt ze bij ADL-taken. In de thuiszorg ga je bij de cliënten langs in hun eigen huis. Jij bent te gast en dat maakt het werk uniek en erg persoonlijk. Je komt in je werk een grote variatie ziektebeelden en cliënten tegen. In het verpleeghuis werk je samen met je collega’s in de ondersteuning van bewoners. Samen zorgen jullie ervoor dat zij fijn wonen bij ons. Je kunt er bij ons ook voor kiezen om zowel in de thuiszorg als in het verpleeghuis te werken!

Werken in de thuiszorg en verpleeghuiszorg

Je kunt bij ActiVite ook kiezen voor de combinatie werken in de thuiszorg en in de verpleeghuiszorg via onze Flexpool. Je schrijft je in op openstaande diensten en werkt dus wanneer het jou goed uitkomt. Dat houdt je werk afwisselend!

Hoeveel uur wil je werken?

Dat is bij ActiVite lekker flexibel. We bespreken samen hoeveel uur je op welke dagen wilt werken. Je kunt ook kiezen voor flexwerken. Dan heb je een contract bij ActiVite, maar werk je alleen als het jou echt uitkomt door je in te schrijven op openstaande diensten. Zo houd je je eigen agenda goed in balans! Flexwerken kan in het hele werkgebied van ActiVite, zowel in de thuiszorg als in de verpleeghuiszorg.

Waar wil je werken?

Het werkgebied van ActiVite is groot. Hierdoor kun je altijd dicht bij huis werken als je dat wilt. Hieronder het totale gebied waar je in de thuiszorg of in een van onze 8 verpleeghuizen aan de slag kunt.

Nog geen diploma in de zorg?
Kom dan bij ons je opleiding doen tot Helpende of Verzorgende IG. Dan ga je meteen aan de slag, je leert in je eigen tempo en na je opleiding heb je gegarandeerd een baan!

Dit is het unieke van ActiVite

ActiVite heeft als enige in de regio een compleet aanbod van zorg: van hulp bij het huishouden en gemaksdiensten tot zorg bij specifieke aandoeningen en verpleeghuiszorg. Zo krijgen onze cliënten op ieder moment de zorg die bij hen past en heb jij de keuze uit heel veel banen en afwisseling in je werk. Medewerkers staan bij ons op nummer 1! Behoefte aan scholing? Wil je doorgroeien? Bij ActiVite vind je volop mogelijkheden hiervoor. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wij zijn er voor jou, want bij ActiVite doen we het SAMEN. Dat bij elkaar is het unieke van ActiVite! 

Meer weten over alle mogelijkheden?
Bel of app met onze recruiter!
06-15638575

Ziet jouw ideale baan er anders uit?