ActiVite Academie

Leer je vak bij ActiVite

ActiVite leidt haar medewerkers zelf op binnen de ActiVite Academie. Doordat we collega's in huis opleiden, kunnen we snel en goed inspelen op wat onze cliënten nodig hebben. In de zorg kan dat namelijk snel veranderen. ActiVite belooft aan te sluiten bij iedere zorgvraag die een cliënt kan hebben. De ActiVite Academie helpt ons deze belofte waar te maken.

Vragen
Neem contact op met de ActiVite Academie.

Nieuwe ontdekkingen in de zorg leiden tot nieuwe inzichten over hoe ons werk eruit zou moeten zien. Binnen de ActiVite Academie trainen we onze zorgmedewerkers daarom zelf. Daarin werken onze interne trainers altijd samen met andere opleiders, zoals Hogeschool Leiden.

Voor iedereen

Op de ActiVite Academie kun je bijscholing doen, je kennis verbreden binnen je eigen functie of doorleren voor een andere functie. Dat geldt voor nieuwe medewerkers, en voor collega’s die al langer bij ActiVite werken. We vinden het belangrijk om te blijven investeren in de toekomst en ontwikkeling van onze medewerkers.

Ook zonder diploma’s

Wil je graag in de zorg werken, maar heb je nog niet de benodigde diploma’s? Ook dan kun je bij ActiVite terecht! Vanuit de ActiVite Academie starten er regelmatig opleidingen tot onder andere Verzorgende C, Verzorgende IG of Verpleegkundige. Ook als je BIG-registratie is verlopen, kunnen we je helpen.

Opleiding volgen?
Opleiding volgen?
Voor al je vragen over de ActiVite Academie kun je contact opnemen met recruiter Ageeth. Zij helpt jou graag verder met jouw vragen.

Waardevol Vernieuwend Onderwijs

Een bijzondere opleiding die we aan de ActiVite Academie aanbieden, is de praktijk-leerroute Waardevol Vernieuwend Onderwijs (WVO). Deze erkende opleiding is ontstaan vanuit de visie dat veranderende zorg ook veranderd onderwijs moet betekenen. Onderwijs waarin de focus ligt op de zorg van morgen: met meer aandacht voor de relatie met de cliënt en zijn of haar persoonlijke wensen, gastvrijheid en zorg-technologie.

Wat is er anders?

Behalve een andere focus in de leerstof, is ook de manier van aanbieden anders bij WVO. Zo leer je vooral in de praktijk; alleen helemaal aan het begin van je opleiding zit je een aantal weken in de schoolbanken. Daarna leer je vooral op de werkvloer en ga je minder vaak naar school. Een ander verschil is dat je bij WVO zelf het leertempo bepaalt. Je hebt de mogelijkheid om tijdens de opleiding te versnellen of te vertragen of zelfs van niveau te veranderen. Lees meer over WVO in de nieuwsbrief.

Voor wie en door wie?

Krijg jij energie van nieuwe dingen en wil je ontdekken hoe deze nieuwe manier van onderwijs jou tot een heel goede Verzorgende IG/MMZ of mbo-Verpleegkundige kan maken? Voor enthousiaste, ondernemende studenten die graag buiten de gebaande paden treden, is dit de perfecte opleiding. De ActiVite Academie heeft deze opleiding ontwikkeld met andere zorgaanbieders in de regio: DSV|verzorgd leven en Topaz. Heb je vragen? Neem contact op met onze recruiter of kom een kop koffie drinken op een van onze inloopavonden!