BIG-registratie

ActiVite helpt met je herregistratie

Wil je graag weer aan de slag in de zorg, maar is jouw BIG-registratie verlopen? Laat je er dan niet van weerhouden om te solliciteren op een van onze vacatures. ActiVite kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden. Als je als verpleegkundige aan de slag kunt, vergoedt ActiVite je herregistratie!

Contact
Heb je nog vragen?

Wat is een BIG-registratie?

Als je bij ActiVite als verpleegkundige aan de slag gaat, moet je BIG-registratie in orde zijn. BIG staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. Alleen als je in het BIG-register staat, mag je een beschermde beroepstitel gebruiken en mag je de bij de functie horende voorbehouden handelingen zelfstandig uitvoeren.

Altijd plek voor verpleegkundigen

Het is natuurlijk geen geheim: in Nederland hebben we een groot te kort aan verpleegkundigen. Omdat ActiVite graag in mogelijkheden denkt in plaats van in tekorten, helpen we je graag met je BIG-(her)registratie! Mis jij jouw vak als gediplomeerd verpleegkundige en wil je graag weer dit mooie beroep gaan uitoefenen in de verpleeghuis- of thuiszorg? Bekijk dan onze mooie banen in de zorg.