Bootcamp

Sporten in de buitenlucht

Wil jij in groepsverband sporten in de buitenlucht onder professionele begeleiding van een instructeur? Dan is bootcamp iets voor jou! Bootcamp is er voor iedereen die fit wil worden of blijven. Dus niet alleen voor topsporters of jonge actievelingen, maar ook voor 50-plussers. Bootcamp trainingen bestaan uit oefeningen om (spier)kracht, conditie en uithoudings-vermogen te verbeteren.

Aanvullende informatie
Leden krijgen 12,5 % korting en betalen geen administratiekosten
Niet-leden vanaf € 83,- en éénmalig administratiekosten á € 7,50

Verschillende oefeningen

Een bootcamp training duurt een uur en iedere training is weer anders. In een uur tijd werk je drie rondes van zo’n zes verschillende oefeningen af. Ook is er altijd een ronde waarin er gezamenlijk
verschillende buikspieroefeningen worden gedaan. De bootcamp trainingen bij Pro-Fit Sports vinden altijd plaats in de buitenlucht, in de Bloemerd in Leiderdorp. Naast het gebruik van je eigen lichaamsgewicht worden ook materialen als kettlebells, elastieken, dumbells, touwen, speedladders en corebags gebruikt.

Gratis proefles

  • 3 maanden abonnement (1 les per week) €83,- per kwartaal met korting € 73,-
  • 6 maanden abonnement (1 les per week) €156,- per halfjaar met korting € 136,50
  • 12 maanden abonnement (1 les per week) €302,- per jaar met korting € 264,25

Bootcamp kun je altijd gratis en vrijblijvend uitproberen. Meld je aan voor een gratis proefles. Op de website van Profitsports vindt je meer informatie over deze lessen.

Toch nog een vraag?
Toch nog een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!