Chocoladeworkshop

Gezellige activiteiten speciaal voor onze leden

Bij Cacao van Jou organiseren ze diverse soorten chocolade workshops, zoals bonbons, chocoladeletters, Paashazen en truffels maken. Naast dat je al je creativiteit kwijt kunt in jouw creaties, leer je allerlei handige trucjes en weetjes over chocolade. Als je je aanmeldt heb je zeker een gezellige uitje!

Ben jij erbij?
Meld je aan voor de workshop door het formulier in te vullen.

Wanneer je bij Cacao van Jou binnenkomt, loopt het water je al in de mond. De geur van chocolade komt je tegemoet en je ziet de leukste voorbeelden in de kasten staan. Als je gek bent op chocolade en een gezellig uitje wilt, dan ben je hier aan het goede adres. Speciaal voor de leden van ActiVite organiseert Cacao van Jou een workshop!

Chocolade paasei workshop

Datum: dinsdag 19 maart 2024
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Cacao van Jou (Hoofdstraat 44, Leiderdorp)
Prijs: € 39,95 incl. alle drankjes (niet leden: € 45)

In de paaseieren workshop kun je je creatieve ei kwijt!

Rond de paasdagen is er niets leuker dan lekker paaseieren te gaan beschilderen, of nog beter: deze zelf te maken. Dat kan nu met de paaseieren workshop. Met Pasen gieten we eierschalen in diverse formaten, waarmee we mooie paaseieren kunnen maken. We geven veel tips en trucs om tot het mooiste en lekkerste resultaat te komen!

⦁ De workshop is rolstoeltoegankelijk. Geef voor de workshop door als je in een rolstoel zit, dan kunnen ze er rekening mee houden.
⦁ De workshop gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Als er niet voldoende aanmeldingen zijn, informeren we je minimaal 7 dagen voorafgaand aan de activiteit.
⦁ Je betaalt de workshop op de avond zelf.

Toch nog een vraag?
Toch nog een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!