Handmassage

Workshop handmassage

Onze handen gebruiken we iedere dag weer en toch besteden we er vaak geen extra aandacht aan. ActiVite Ledenorganisatie biedt een cursus waarbij alle aandacht uitgaat naar je handen.

Aanvullende informatie
Ledenprijs € 37
Niet-leden € 49

In onze handen komen alle zenuwuiteinden van het lichaam uit, waardoor het masseren het effect van een kleine lichaamsmassage kan hebben. Een korte handmassage ontspant en versoepelt de handspieren. Hierdoor worden ze weer zacht en gevoeliger, en de massage zorgt voor een goede doorbloeding van de huid.

Wat leer je?

Leer in 2,5 uur hoe je een ontspannende handmassage geeft aan bijvoorbeeld je partner, ouders of vriend(in). Een massage werkt ontspannend en geeft nieuwe energie aan degene die gemasseerd wordt én aan degene die de massage geeft. Het werkt dus twee kanten op! Met deze workshop maak je op een ongedwongen manier kennis met masseren. Je oefent op medecursisten en krijgt de instructie op papier mee, zodat je ook thuis aan de slag kunt.

  • Geven van een ontspannende handmassage.
  • Bepalen van een goed massageritme en het geven van de juiste druk.
  • Een goede houding aannemen, voor degene die masseert en voor degene die de massage krijgt.

Locatie en datum

Leiderdorp, Zijldijk: zaterdag 26 oktober 2024 om 10.00-12.30 uur

Tip!

Met een kleine groep (van minimaal zes) vriendinnen of collega’s kunnen we deze workshop op een locatie naar eigen wens voor je organiseren.

Wij helpen je graag!
Wij helpen je graag!
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!