Zumba Gold

Dansend fit blijven!

Aan conditie en spierbouw doen zonder dat je het merkt? Bewegen en veel plezier hebben tegelijk? Dat is Zumba! Zumba Gold is er speciaal voor wie de fun van Zumba wil beleven maar dan op een snelheid die bij je past.

Aanvullende informatie
10 lessen in het najaar
Ledenprijs € 120,00
Niet-leden € 140,00

Speciale aanbieding: de eerste 10 aanmelders betalen slechts € 99,00!

Zumba is een combinatie van dansen en fitness op Latijns-Amerikaanse en internationale ritmes zoals Merengue, Salsa, Flamenco, Tango, Afrikaans, Disco enz. Zumba betekent letterlijk: bewegen en plezier hebben. Zumba gold is er speciaal voor wie de fun van Zumba wil beleven maar dan op een snelheid die bij je past.

Betere coördinatie
Door de swingende dansbewegingen met je middel, benen en armen bevorder je de coördinatie tussen je verschillende lichaamsdelen.

Ontspanning
Dat muziek en dansen goed zijn voor de geestelijke balans is al lang bekend. Door muziek en dans te combineren met fitness krijg je het ultieme middel om je stressbestendig te maken en je lichaam en geest te laten ontspannen.

Voor wie
Zumba gold is laagdrempelig, niet prestatiegericht, ideaal voor beginners of als je lang niet hebt gesport, eigenlijk voor iedereen die op een leuke manier wil bewegen op muziek. Niets moet, alles mag. De lessen zijn zo leuk en aanstekelijk dat je vergeet dat je aan je conditie en spieropbouw werkt!

Locatie en data

Waar: Eendenkooi in Zoeterwoude Rijndijk
Wanneer: Dinsdag 29 september t/m 3 december (10 lessen; er is geen les op 29 oktober)
Tijd: van 14.00 tot 15.00 uur

Heb je een vraag?
Heb je een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!