Juridisch advies

Hulp in heldere taal

We komen allemaal wel eens in een situatie waarin je je afvraagt: mag dit wel? Of: wat zijn mijn rechten? Bijvoorbeeld als je problemen hebt met je pas gekochte auto. Of als je niet tevreden bent over de verbouwing die je aannemer heeft opgeleverd. Met juridische hulp kom je verder.

Aanvullende informatie
Eerste half uur gratis advies voor leden.

Maak gebruik van je rechten

Veel mensen weten niet wat dan hun rechten zijn. Bij Recht aan de Rijn helpen wij jou voor een toegankelijk tarief. We leggen je in heldere taal uit hoe het zit. En als het nodig is, schrijven we een brief of e-mail aan het bedrijf of de persoon waarmee je een probleem hebt. Dat kan je zo een paar honderd euro opleveren of veel gedoe besparen! Ook helpen we je als je vastloopt bij een grote, onoverzichtelijke organisatie zoals de overheid of een verzekeraar. Je staat vaak sterker dan je denkt.

Weten waar je staat

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in familie- en erfrecht. We bemiddelen en kunnen je adviseren over het (laten) opstellen van een levenstestament of over de afwikkeling van een nalatenschap. Daar komt vaak veel bij kijken. Dan is het fijn als iemand jou bijstaat, los van de notaris of andere betrokkenen. Met Recht aan de Rijn weet je waar je staat.

Schakel hulp in

Als lid van ActiVite kun je een half uur lang gratis bellen voor een vrijblijvende intake via 06 -20 89 13 68. Of mail naar recht@rechtaanderijn.nl voor het maken van een telefonische afspraak. Is er meer nodig? Dan komt een juridisch adviseur thuis bij je langs. Een afspraak via Teams of telefoon kan natuurlijk ook.

Rechtsgebieden waarin Recht aan de Rijn gespecialiseerd is:

  • Consumentenrecht
  • Familie- en erfrecht
  • Bestuursrecht
Toch nog een vraag?
Toch nog een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!