Medicatiebegeleiding op afstand

Het juiste medicijn altijd op het juiste moment

In Nederland gebruikt ruim acht procent van de mensen dagelijks vijf of meer verschillende medicijnen. De helft van deze mensen heeft moeite met het goed en op tijd innemen van die verschillende medicijnen. Dan kan de Medido uitkomst bieden.

Aanvullende informatie
Heb je interesse in medicatiebegeleiding via Medido? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Medido

De medido is een apparaat waarin een rol wordt geplaatst met daarin je medicatie voor de komende week of twee weken. Is het tijd om medicatie in te nemen? Dan geeft de Medido een niet te missen geluidsignaal af. Je drukt vervolgens op één knop en voilà de Medido levert het zakje met de medicatie die je dan moet innemen.

ActiVite regelt het

Is dit misschien iets voor jou of zorg je voor iemand die wel wat ondersteuning kan gebruiken? Neem dan contact op met ActiVite. Eén van onze verpleegkundigen kan langskomen om te bespreken of de Medido iets voor je is. Als dit zo is, regelt ze gelijk een indicatie voor het gebruik van apparaat en verzorgt ze de aanvraag er van. Indien een indicatie voor de Medido is gesteld, zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik er van. Daarbij is de Medido alleen met een indicatie verkrijgbaar via een thuiszorgorganisatie, het apparaat is niet direct te koop voor consumenten.

Veilig en eenvoudig

  • Je kunt zelfstandig de juiste medicijnen op tijd innemen.
  • Het apparaat is gemakkelijk in gebruik.
  • Indien nodig krijg je begeleiding van een vertrouwde verpleegkundige.
  • Je gezondheid verbetert door constante bloedwaarden.
  • Je betaalt niet voor het gebruik van de Medido.
Toch nog een vraag?
Toch nog een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!