Seniorenverhuizing en Woningontruiming

Een zorgeloze verhuizing door persoonlijke aandacht en begeleiding van A tot Z

Een verhuizing geeft jong en oud stress. Niet voor niets staat verhuizen in de top-3 van de meest stressvolle gebeurtenissen in ons leven. Jona Fontein helpt al jaren senioren bij hun verhuizing.

Aanvullende informatie
Leden ontvangen 8% op het verhuistarief. Vraag naar de voorwaarden bij Fontein.

Fontein Ontruimingen is een verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen van senioren, het ontruimen van woningen en het opleverklaar maken van (huur-)woningen. Jona: “Bij een standaard verhuizing krijg je dozen die je kunt vullen met je spullen. Op de dag van de verhuizing haalt het verhuisbedrijf je meubels en dozen op en brengt die naar je nieuwe adres. Vervolgens moet je dan zelf alles uitpakken en installeren. Wij doen dat anders. Wij helpen met het inpakken van de spullen, verhuizen alles en zorgen dat in de nieuwe woning de wasmachine aangesloten wordt, dat alles op de goede plek staat en dat je ‘s avonds lekker je eigen bed in kunt. We verhuizen niet alleen, we regelen alles en begeleiden onze klanten persoonlijk. We vertellen onze klanten van tevoren precies wat er gaat gebeuren en ze hoeven zelf weinig te doen. Veel mensen vinden het een geruststellend idee dat ze op een persoonlijke manier ontzorgd worden bij hun verhuizing en alles wat ervoor en erna komt. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk.”

Waarvoor kun je Fontein Ontruimingen inschakelen?
⦁ Seniorenverhuizing
⦁ Woningontruiming
⦁ Ontzorgen

Kringloop Vintage & More
Neem eens een kijkje bij de kringloopwinkel van Fontein. Bij een ontruiming kopen ze regelmatig mooie producten over voor in de winkel. Je vindt de winkel op de Energieweg 77b in Zoeterwoude.

Contactgegevens Fontein Ontruimingen:
Energieweg 77b, 2382 NH Zoeterwoude

⦁ 071 580 4749
⦁ info@fontein-ontruimingen.nl
⦁ fontein-ontruimingen.nl

Verhuisservice of woningontruiming nodig?
Verhuisservice of woningontruiming nodig?
Neem contact op met Fontein Ontruimingen en geef aan dat je lid bent van ActiVite Ledenorganisatie. Je ontvangt 8% korting op het verhuistarief.