Was- en strijkservice

Doe mijn Wassie!

Laat je kleding stomen en/of wassen en strijken door onze betrouwbare partner Wassie. Van pak tot jurk, van jack tot beddengoed, van vloerkleed tot gordijnen. Alles is binnen 48 uur schoon weer terug. Milieuvriendelijk gereinigd en duurzaam voor kleding en materialen. En helemaal gemakkelijk: de was wordt bij je opgehaald en thuisbezorgd.

Aanvullende informatie
Leden krijgen 20% korting op de gehele bestelling (m.u.v. transportkosten)

Hoe werkt het?

Via het aanmeldformulier kun je je aanmelden voor deze gemaksdienst. Na aanmelding sturen wij je een kortingscode waarmee je kunt gebruikmaken van de Ledenkorting van 20% op de gehele bestelling (m.u.v. transportkosten en speciale aanbiedingen). Transportkosten zijn inclusief bij een bestelling vanaf € 35,00 (na verrekening van de 20% korting). Alleen bij een bestelling tot € 35,00 (na verrekening van de 20% korting) worden €6,95 transportkosten in rekening gebracht. Je kunt meteen aan de slag op de website van Mijnwassie.nl
Vragen of hulp nodig? Je kunt Wassie bereiken via 085-0470782.


Je vult je digitale wasmand met jouw wasgoed en de kleding die je wilt wassen en/of strijken. Je kiest zelf wanneer de order door Wassie kan worden opgehaald en wanneer de order weer kan worden teruggebracht. Maak een account aan en je kunt de order tot op de minuut volgen. Zo simpel is het!

Stomerijservice

Bij MijnWassie.nl is het ook mogelijk kleding te laten stomen. Net zoals je je digitale wasmand vult voor wasgoed, vul je deze nu met kleding die je wilt laten stomen. Je kiest zelf wanneer de order door Wassie kan worden opgehaald en wanneer de order weer kan worden teruggebracht.

Toch nog een vraag? Neem gerust contact op met: ledenorganisatie@ActiVite.nl

Toch nog een vraag?
Toch nog een vraag?
Geen probleem. Bel (071) 516 14 15 of mail ons gerust. We helpen je graag!